ovakvu kosu svi želimo!

ŽENA S NAJLEPŠOM KOSOM NA INSTAGRAMU: Stilizuje frizuru pomoću jednog TRIKA, nikada ne koristi figaro!

I influenserka Negin Mirsalehi ponekad uvija svoje kovrdže bez pegle i figara.

Nega
18:40h Autor:
ŽENA S NAJLEPŠOM KOSOM NA INSTAGRAMU: Stilizuje frizuru pomoću jednog TRIKA, nikada ne koristi figaro!
Instagram/negin_mirsalehi, Foto: Instagram / negin_mirsalehi

Možda ste mislili da je Instagram samo modno carstvo, ali prevarili ste se! Popularna društvena mreža je i carstvo korisnih bjuti trikova, od kojih mnogi dolaze od svetski poznatih influensera.

Među istaknutim, globalno poznatim influenserkama je i Negin Mirsalehi, koja važi za vlasnicu najlepše kose na Instagramu, a ova titula ne čudi s obzirom na njene raskošne talase.

Kovrdže su se definitivno vratile na velika vrata, ali nažalost, nismo svi navikli izvan salona da imamo ​​lepe kovrdže i kosu punu volumena.

Da, pegla za kosu i figaro sjajni su načini za postizanje željenog rezultata, ali dugoročno nisu dobri. Barem ne ako želite da imate zdravu kosu.

Ali da li ste znali da postoji mnogo načina kako da napravite kovrdže bez upotrebe pegle ili drugih dodataka za stilizovanje koji prže kosu i tako je uništavaju?

Na Instagramu se sada pojavio trik za koje vam ne treba ništa više od kaiša za kućni ogrtač, a koji obećava odlične rezultate kao iz salona i bujnu kosu kao da ste se upravo vratili s feniranja.

Prvo napravite razdeljak po sredini i podelite kosu na dva jednaka dela. Zabacite kosu napred, ako imate dugu kosu.

Uzmite pojas i stavite ga na vrh glave tako da jedna polovina ide uz jednu stranu kose, a druga uz drugu. Polovinu kose zajedno s pojasom možete pokupiti ukosnicom kako vam ne bi smetalo dok uvijate drugu stranu.

S uvijanjem počnite s prednje strane, odnosno s čela. Uzmite pramen kose i obmotajte ga oko pojasa. Svaki put kada je vreme za novi krug, dodajte novi pramen kose. Ponavljajte postupak dok celu polovinu kose ne obmotate oko pojasa.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs