SAVET FRIZERA

3 FRIZURE KOJE ĆE OBELEŽITI 2022. GODINU: Ženstvene, praktične, odlično stoje svima! (FOTO)

Ovi stilovi će dominirati tokom 2022. godine

Nega
12:32h Autor:
3 FRIZURE KOJE ĆE OBELEŽITI 2022. GODINU: Ženstvene, praktične, odlično stoje svima! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Naredna godina biće veoma zanimljiva kada je stilizovanje kose u pitanju, kažu frizeri. Dominiraće frizure koje se jednostavno prave, vrlo su praktične, a najbolje od svega je što svim stoje odlično, bez obzira na oblik lica.

Što se boje kose tiče, veoma popularne će biti sve nijanse crvene boje. Ukoliko volite da budete u centru pažnje, onda je crvena baš za vas.

A evo koje frizure će dominirati:

Bob inspirisan serijom "Seks i grad"

U seriji se pojavljuje i novi lik, Lisa Tod Viksli, koja će se pridružiti Keri, Mirandi i Šarlot, a već nakon premijernih epizoda zapamćena je po genijalnoj frizuri.

Lisu tumači Nikol Eri Parker, a u "I tek tako" se pojavila s valovitim bobom, a stručnjaci već sad kažu kako je takav bob sjajan odabir za 2022. i predviđaju veliku popularnost.

Nikol Eri Parker, Seks i Grad
foto: Profimedia

Boho frizura i pletenice

Boho stil je u poslednjih nekoliko sezona veoma popularan i kada je stilizovanje kose u pitanju, ali i garderoba. Pletenice će i tokom 2022. godine biti u trendu, a na vama je samo da izaberete one koje najbolje idu uz vaš stil.

Stepenasta kosa i aksesoari

Stepenasto ošišana kosa je klasika koja svima dobro stoji, ali ove godine biće "obogaćena" aksesoarima. Velike šnale, trake, rajfovi, sve je dozvoljeno. Pravilo glasi, što veće i originalnije, to bolje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs