pogledajte

SVI SU POLUDELI ZA OVIM TRIKOM: Nacrtajte naočare Hari Potera i rešite se podočnjaka i nepravilnosti na licu? (VIDEO)

Da li ste ikada sebe zamišljali kako nanosite podlogu za predeo oko očiju tako što iscrtavate Hari Poter naočare na svom licu? Ni mi!

Nega
Autor:
SVI SU POLUDELI ZA OVIM TRIKOM: Nacrtajte naočare Hari Potera i rešite se podočnjaka i nepravilnosti na licu? (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ovog meseca bezbroj šminkera i bjuti entuzijasta isprobavali su veoma neobičan trik nanošenja korektora – iscrtavanjem naočara. Da dobro ste pročitali, uz pomoć korektora nacrtate naočare oko vaših očiju, a potom ih razmažete sunđerom za šminkanje ili četkicom.

Nameće se pitanje, čemu ovakav pristup?

Zapravo, apliciranjem korektora na ovaj uvrnut način pravite savršenu bazu za senku i dobijate zategnutiji izgled okoloočne regije. Možda ste navikli da stavljate korektor u par malih tačkica ispod očiju ili brzim zamazivanjem, ali ispostavilo se da je to zapravo nedovoljna količina nanetog proizvoda da u potpunosti prikrije naše neprijatelje - crne kolutove.

Trik nanošenja korektora postao je viralan na TikTok platformi, pa je recimo video korisnice Serene Lakkiss imao skoro milion pregleda, gde je ona potvrdila da je ovaj način apliciranja podloge savršen za pokrivanje podočnjaka i neujednačenog tena. Takođe tvrdi da je očigledno pogrešno stavljala korektor svo vreme jer da joj sada šminka izgleda mnogo bolje – iako se oduvek trudila da što profesionalnije nanese bazne proizvode.

Nakon njenog videa i drugi su počeli da je slede, ne bi li se uverili u verodostojnost ovog trika. U narednom videu još jedna korisnica ove društvene mreže, ponovila je postupak nanošenja korektora u vidu iscrtanih naočara i ostala potpuno oduševljena.

Da. TikTok make up trikovi često deluju kao izmišljanje apsurdnih načina za nanošenje kozmetičkih proizvoda - bespotrebno komplikovanih, no kada je ovaj način apliciranja korektora u pitanju, izgleda da smo dobili jedan sjajan trik!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs