ŠTA KAŽE ASTROLOGIJA?

LAVOVIMA STOJE JAKE SENKE, RIBAMA PRIRODAN IZGLED: Bjuti saveti koje treba slediti, u skladu sa horoskopskim znakom!

Ako ste u potrazi za bjuti navikom koja će vam poboljšati svakodnevni život, astrologija ima odgovor!

Nega
Autor:
LAVOVIMA STOJE JAKE SENKE, RIBAMA PRIRODAN IZGLED: Bjuti saveti koje treba slediti, u skladu sa horoskopskim znakom!
Foto: Profimedia

Mnogo neispunjenih rezolucija, odluka kojih se pridržavate samo nekoliko dana i naravno bezbroj bočica u vašem kupatilu – vreme je da prestanete sa eksperimentisanjem i započnete sa bjuti savetima koji odgovaraju isključivo vašem horoskopskom znaku.

Ukoliko ih budete verno sledili, otkriće vam drugi i lepši svet.

OVAN

Vi ste prvi znak zodijaka, i sigurno to nije slučajno. Kažu da je vaš temperament često povezan sa problemima koji imaju veze sa glavom i licem. Vatrena ličnost koja vas karakteriše ima veze uglavnom sa naglaskom koji želite da imate na usnama. Iz tog razloga, koristite prirodnu šminku i nanesite jarko crveni karmin.

BIK

Vi ste pravi zemljani znak. Imate tendenciju da budete vrlo ambiciozni i odlučni i to se vidi čak i u obliku vašeg lica. Mnogi predstavnici vašeg horoskopskog znaka imaju naglašenu vilicu ili jagodice. Možete ih još više naglasiti konturisanjem i isticanjem jagodica rumenilom.

BLIZANCI

Jedna od vaših karakteristika je da vas monotona rutina može ubiti. Oprostite se od svih klasičnih opcija šminkanja i odvažite se na ajlajner u drugoj boji. Plava ili zelena će vam savršeno odgovarati. Takođe, pokušajte da eksperimentišete sa senkama u neočekivanim nijansama.

RAK

Ako postoji nešto što biste vi - kao apsolutno osetljiva osoba - trebalo da izbegavate, to je ulaganje nade u ideju koja neće uspeti. To važi čak i za proizvode koje nanosite na lice. Iz tog razloga, „igrajte“ dosledno i u svoju rutinu lepote uključite intenzivnu crnu maskaru. Da biste dodali dodatne poene, napravite smokey eyes koji vas nikada neće razočarati.

LAV

Znak vatre. Posedujete snažni karakter i liderske tendencije, koje su oličenje snažnog samopouzdanja. Iz tog razloga, za vas su idealne svetlucave senke i savršeno iskonturisano lice.

DEVICA

Bića navika, Device, nesumnjivo će pribegavati dobro poznatim mejkap rutinama. Koristite smeđu nijansu, malo rumenila u boji breskve i sjaj za usne u neutralnim tonovima. Vaša koža je obično besprekorna, tako da će ovi elementi imati savršeno platno za idealan, prirodan rezultat.

VAGA

Od trenutka kada se probudite, vaši voljeni su vam u mislima. Stoga nisu retki slučajevi kada zaboravite da se pravilno brinete o sebi. Morate zapamtiti da, kako biste na pravi način brinuli o drugima, prvenstveno morate voditi računa o sebi, a kada se radi o beauty rutini, hidratacija je vaš najbolji prijatelj. Otkrijte snagu hijaluronske kiseline u jutarnjoj hidrataciji lica i videćete da se sve menja za nekoliko nedelja.

ŠKORPIJA

Strast i napetost vas karakterišu u mnogim vašim pokretima. Dakle, kada dođe vreme za vaš vlastiti savet za lepotu, on ne može biti ništa drugo nego nanošenje plave ili tamnozelene nijanse senke.

STRELAC

Puni ste energije, raspoloženi i uvek sa velikim osmehom na licu. Zapravo, činjenica da ste poznati po svojoj ljubavi prema boho kulturi, približava vas korak do vaših omiljenih talasa u kosi. Možda izgledaju kao laka frizura, ali u stvarnosti stvari nisu tako jednostavni. Dakle, morate se potruditi da pronađete pravu tehniku.

JARAC

Stres na poslu, dugi sastanci i vaša zahtevna ličnost primoravaju vas da uvek budete napeti. Za Jarčeve je često opuštanje nepoznata reč, ali postoji rešenje pod nazivom „mačji ajlajner“, koji može istaći i najoštriju i istovremeno najženstveniju vašu stranu. Dve suprotnosti koje se uvek bore u vama.

VODOLIJA

Vaš um često leti iznad oblaka. Odlučite da sledite svoj unutrašnji glas koji vam savetuje da iskusite istinsko sjedinjenje sa svojom prirodom i napravite neke važne promene koje će vam pomoći. Zamenite tipičnu šminku i prilagodite trendove svom ukusu. Šta ima bolje od koralnog karmina?

RIBE

Vaš um je mesto na kojem emocije prave vlastitu zabavu. Za vas Ribe bjuti savet je definitivno prirodan izgled. Daće vam vremena i prostora da rešite sve probleme koje imate na umu. Ne zaboravite da odaberete dobar puder za savršen prirodan izgled.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs