Za savršen izgled svakog dana

Kako do glatke i zdrave kose i tokom zime: Uz ove savete zaboravićete na suve i beživotne vlasi!

Retko koja dama ima tu sreću da može samo da opere i osuši kosu i da ona izgleda savršeno

Nega
Autor:
Kako do glatke i zdrave kose i tokom zime: Uz ove savete zaboravićete na suve i beživotne vlasi!
Foto: Shutterstock

Zima je period kada većinu vremena provodimo u zatvorenim prostorijama sa suvim vazduhom, i kada više ne možemo da ostavimo kosu da se polako prirodno suši na toplom letnjem vazduhu, već moramo da je osušimo fenom.

Retko koja dama ima tu sreću da može samo da opere i osuši kosu i da ona izgleda savršeno, pa je osim sušenja obavezno i stilizovanje, koje uključuje različite toplotne aparate, od fena do prese i uvijača do stajlera i četki za ispravljanje ili uvijanje kose.

Svi ti neizostavni koraci u svakodnevnom sređivanju čine da se kosa tokom zime isuši, izgubi sjaj i postane potpuno beživotna, sklona pucanju...

Loš izgled kose negativno utiče i na celokupan izgled žene, pa tokom zime moramo da obratimo posebnu pažnju kako je negujemo i stilizujemo.

Ove kvalitetnih preparata za pranje i raščešljavanje, treba povesti računa i kakve aparate kostimo za sušenje i oblikovanje kose, kao i da ne preterujemo sa brojem proizvoda kojima tretiramo vlasi. Izborom pravih aparata za stilizovanje možete objediniti sve navedeno i učiniti da vaša kosa oživi i zablista i usred najhladnijeg vremena.

Nova linija proizvoda za za stilizovanje kose Rowenta Premium Care ima sve što vam treba da brzo i lako stilizujete kosu kod kuće i dobijete profesionalne rezultate, kao kod frizera.

Fenovi, stajleri, rotaione četke i prese za kosu iz Rowenta Premium Care linije imaju keramičku i kašmir keratin oblogu sa arganovim uljem, a to je baš ono što vam treba za potpunu negu kose tokom zime i sprešavanje isušivanja vlasi usled delovanja toplote. Uz to, ovi uređaji mogu se pohvaliti i optimalnom distribucijom i regulacijom toplote i jonskim sistemom, koji smanjuju naelektrisanje kose, ne isušuju je i čine je glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje i na nižim temperaturama.

Multifuncionalnost svih proizvoda iz Rowenta Premium Care linije dodatno olašava upotrebu i pruža više mogućnosti za oblikovanje kose.

Koji god uređaj da izaberete iz ove linije, nema šanse da pogrešite, a evo i zašto:

- Premium Care Instant Dry fen omogućava veoma brzo sušenje, nakon kojeg ostaje neverovatno sjajna. Velika snaga i veća difuzija vazduha omogućena kroz Moving Air Booster funkciju poboljšava efikasnost sušenja, dok Advanced Care podešavanje osigurava savršenu temperaturu za predivnu kosu.

foto: Promo

- Rowenta Premium Care Brush&Straight presa omogućava ispravljanje kose uz temperaturu od 170°C koja štiti kosu od isušivanja i oštećenja. Integrisana prirodna četka pomaže u očuvanju prirodnog volumena i daje kosi gipkost. Ekskluzivna Kašmir keratin obloga i jonski generator daju izuzetan sjaj, dok LCD displej pruža veoma preciznu kontrolu temperature od 130 do 200 stepeni. Pojedini modeli presa su tako dizajnirani da možete i da ispravljate i da uvijate kosu.

foto: Promo

- Premium Care Precious Curls uvijač za kosu omogućava savršene lokne uz izuzetnu zaštitu i praktičnost. Opremljen inovativnim karakteristikama za raznovrsno stilizovanje: mogućnost podešavanja za sve tipove kose, integrisani tajmer koji kontroliše vreme uvijanja i sprečava pregrevanje i ekskluzivna obloga od Kašmir Keratina sa arganovim uljem za savršeno talasastu kosu.

foto: Promo

- Brush Activ' Premium Care rotaciona četka od prirodne dlake je vaš najbolji put do sjajne kose. Donosi savršene rezultate oblikovanja kroz automatsku rotaciju. Snaga od 1000 W omogućava efikasno i snažno sušenje i profesionalne rezultate, dok dve četke omogućavaju uspešnu upotrebu na kratkoj i dugoj kosi. Obloga od kašmira, keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa dvostrukim busterom jona pružaju sjaj i za rezultate na kosi kao iz frizerskih salona.

foto: Promo

Izaberite uređaj koji najviše odgovara vašem tipu kose, frizuri i stilu, i obezbedite svojoj kosi vrhunsku negu, mekoću i sjaj tokom cele godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs