bizarno!

Stigao koronavirus i na noktima! Svetsku epidemiju pretvorila u biznis! (VIDEO)

Hair & Makeup
11:28h Autor:
Foto: Printscreen Instagram Nail Sunny

Dosadašnji manikir trendovi nisu ništa u odnosu na najnoviji koji je izgleda prevazišao sve svojom bizarnošću.

 

Još 2018. godine mogli smo da vidimo različite stilove kada se radi o pramenovima kose, stopalima ili čak minijaturnu lutku sa likom Kim Kardašijan koja tverkuje. 2019. je bila još gora jer smo imali uši iz kojih curi gnoj i bizarne nokte sa prikačenom duvanskom lulom.

 


Mnoge od ovih čudnih manikira osmislio je jedan američki kozmetički salon poznat po inovativnom dizajnu - ali možda su ovog puta ipak preterali, ako se uzme u obzir reakcija javnosti.

Iz salona su ranije ove nedelje na svojoj Instagram stranici podelili snimak noktiju sa zelenim lopticama koje liče na virus i slike drugog para manikira koji na drugoj strani izgleda kao azijsko lice sa maskom. Post ima više od 80.000 pregleda.

 


"Zašto biste to radili?", pitala je jedna osoba, dok je drugi bivši pratilac pitao "Ko je mislio da bi bilo dobro ovo da objavi?".

"Ovde se radi o zaista lošem ukusu i super osetljivoj temi", rekao je neko drugi.

Drugi su podsetili na činjenicu da je virus doveo do višestruke smrti, iz naglasak na "ljudi stvarno umiru". Do sada je zabeleženo 725 smrtnih slučajeva kao posledica koronavirusa, a obolelo oko 35.000 ljudi.

Ipak, nisu svi bili negativni prema novom dizajnu za manikir.

"Nokti izgledaju dobro, zašto se vi (svi) mrzite?", zaključila je jedna osoba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CORONAVIRUS STOP! 🦠 🦠 🦠 WE WILL WIN YOU!⚡️⚡️⚡️

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on


Ovo nije prvi put da je neki trend za nokte izazvao kontroverzne reakcije. Pre nekoliko godina, ruski tehničari za nokte su doživeli veliku osudu javnosti zato što su zarobili žive mrave unutar noktiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...