proverite šta kaže nauka

Snažna, misteriozna ili ranjiva: Evo šta izbor frizure otkriva o vašoj ličnosti!

Naučnici kažu da vrlo često frizure biramo na osnovu naše ličnosti

Hair & Makeup
21:34h Autor:
Foto: Shutterstock

Podsvest značajno utiče na naš izbor frizure, pa tako postoji mišljenje da ona mnogo toga može da otkrije o našoj ličnosti.

 

Evo šta možete da zaključite na osnovu pogleda na oblik frizure:

 

Duga, ravna kosa - odlična žena koju niko ne može da zaustav

 

Jednostavnost vaše frizure ukazuje na to da uvek ispunjavate svoja obećanja i zamisli. Vi ste osoba koja uživa u sprovođenju ideja u delo i donošenju odluka. Uporni, podjednako koliko i ambiciozni, bili biste odličan šef ili predsedavajući u nekoj kompaniji. Uživate u miru koji nastaje kada stavite tačku na svaki posao koji obavljate.

 

Kovrdžava kosa - krasi vas saosećajnost

 

Ove osobe krasi saosećajnost i sklonost ka pomaganju drugima u rešavanju problema. Uvek ste spremni da nekom priskočite u pomoć, a da za uzvrat ne tražite ništa. Oko vas vlada harmonija, gde god da se pojavite širite pozitivnu energiju.

 

12 zdravstvenih prednosti soka od cvekle: Magični napitak koji garantuje zdravlje!

foto: Shutterstock

Opuštena punđa - lako se prilagođavate svim prilikama 

 

Vi ste osoba koja je stalno u potrazi za balansom. U borbi ste da pronađete idealnu sredinu, pa je zato vaš pristup životu na trenutke opušten, a na trenutke formalan. Baš zato možete da budete i pravi sanjar, ali i efikasna i odgovorna poslovna žena.

 

Duga, stepanasta kosa - spontani ste i bezbrižni

 

Vrlo ste harizmatični i osvajate sve na prvi pogled. Skloni ste da reagujete impulsivno, da planete vrlo brzo i kažete i ono što ne mislite. Vrlo brzo donosite i odluke, zbog kojih se ponekad i kajete. Vaša priroda je divlja i razigrana. 

 

Lekovi iz prirode: Ove biljke su najbolje za vaše srce, pluća i disajne organe

foto: Profimedia

Šiške - krasi vas misterioznost

 

Šiške su kao zavesa iza koje možete da se sakrijete. Zapravo, žene sa šiškama su po običaju stidljive i više vole da probleme rešavaju nakon dubokog razmatranja. Okrenute ka sebi, ali nikada neprijateljski nastrojene, obično radije imaju svega nekoliko zaista bliskih prijatelja, nego mnoštvo poznanika. A to je upravo ono što ih čini tako intrigantnim. Međutim, kada poznanik jednom postane prijatelj, potpuno se otvarate i postajete najverniji prijatelj koga će imati.

 

Uredni paž - snažna žena

 

Ova frizura ukazuje na vrlo urednu i organizovanu osobu. Krasi vas dominantna ličnost. Iako imate vrlo izražen ego, u suštini ste vrlo fleksibilni i otvoreni za nove predloge i ideje.

 

Hrana kraljeva i šampion u dobrobiti za organizam: Štite srce, smanjuju holesterol i održavaju liniju!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...