Uspešna priča

Dečko ju je stalno kritikovao, pa je utehu nalazila u hrani: Kako je Diana skinula 45kg! (FOTO)

Teško je kada dozvolite nekome da toliko dugo bude u vašem životu, onda počinjete da verujete u sve ono negativno što taj neko kaže o vama, objašnjava 28-godišnja Diana
Fitnes & Nutricija
21:52h Autor:
Dečko ju je stalno kritikovao, pa je utehu nalazila u hrani: Kako je Diana skinula 45kg! (FOTO)
Foto: Instagram / Diana Wehbe

Diana Vejb je 28-godišnja devojka iz Kalifornije koja je u hrani pronalazila utehu za svaki problem sa kojim se suočavala, što je dovelo do toga da postane i te kako nezadovoljna svojim izgledom.

Često je dobijala kritike od svog sada već bivšeg dečka, te joj je samopouzdanja svakim danom sve više ponestajalo, prenosi Woman's Health.

OVDE saznajte kako je Ema smršala 125 kilograma, a mislia je da će umreti pre četrdesete.

"Teško je kada dozvolite nekome da toliko dugo bude u vašem životu, onda počinjete da verujete u sve ono negativno što taj neko kaže o vama", objašnjava Diana za Woman's Health.

"U suštini, jela sam svoja osećanja - brza hrana je bila nešto najgore po mene", dodaje.

U to vreme, Diana se redovno bavila fizičkom aktivnošću, pešačila, išla na plivanje i krosfit treninge. Međutim, nikako se nije lepo osećala u svojoj koži.

OVDE saznajte kako je Keli smršala 45 kilograma, i postala zanosna plavuša!

Znala je da problem leži u njenoj nezdravoj ishrani. U julu 2012. godine imala je preko 124 kilograma.

Tog leta, dijagnostifikovan joj je rak jajnika i dijabetes tipa 2. "Kako ovo može da bude moj život u 26. godini? Zaista mi je potrebna pomoć", zapitala se Diana.

Shvatila je da joj je najveći problem emocionalno prejedanje, te se najpre obratila nutricionisti specijalizovanom za dijabetes tipa 2, da joj pomogne oko plana ishrane. Pre nego što je odlučila da postane vegan, Diana je izbacila šećer, brašno i masti.

Sve o Hrono ishrani, saznajte OVDE.

Kao užinu, čips je zamenila salatom od šargarepe. Počela je više da unosi zelenog povrća, poput kelja i spanaća, kao i zdravih veganskih opcija kao što su brokoli, orasi i bundeve.

Iako je svakodnevno za posao ustajala u 5 sati ujutro, trudila se da uvek nađe vremena za dnevne šetnje u prirodi ili odlazak u teretanu.

OVDE saznajte koja je jedina stvar koju svako može da uradi ujutro, a koja pomaže kod mršavljenja!

Sada, dve godine kasnije, sa 77 kilograma, oseća se sjajno u svojoj koži. Uspela je da postepeno i na zdrav način skine 45 kilograma.

Njeni saveti:

1. Dajte sebi vremena i budite strpljivi: "Vrlo brzo sam odustajala kada rezultati nisu bili vidljivi. Međutim, imajte strpljenja, dajte sve od sebe i videćete na kraju", kaže Diana.

2. Budite fleksibilni što se tiče vežbanja: "Ja vežbam i na poslu. Uradim poneki čučanj ili iskorak u hodniku".

3. Nađite zadovoljavajuće zamene za sopstvene želje: "Slatkiše sam zamenila voćem, kao što su kruške, šljive, trešnje i breskve. Sa sobom sam uvek i svuda nosila jabuku, koja mi je gasila želju za slatkišima", zaključuje 28-godišnja Diana.

Devojka je provela 200 dana bez šminke, evo do kakvog je zaključka došla - OVDE saznajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs