POZNATA GLUMICA IMA 77 GODINA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 50: Da bi izgledala ovako dobro ona praktikuje 1 VAŽAN RITUAL

Holivudska glumica Goldi Hon ima 77 godina, a zahvaljujući svojim tajnim trikovima izgleda znatno mlađe

Fitnes & Nutricija
Autor:
POZNATA GLUMICA IMA 77 GODINA, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 50: Da bi izgledala ovako dobro ona praktikuje 1 VAŽAN RITUAL
Goldi Houn, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li ste znale da i bez hemijskih preparata i plastične hirurgije možete izgledati osveženo i mladalački? Holivudska zvezda Goldi Houn sa svojih 77 godina ruši sve predrasude o tome da žena u poznim godinama ne može zadržati svoju mladalačku lepotu.

Ljudi su fascinirani njenim izgledom gde god da se pojavi, tako da moraju prvo da protrljaju oči da bi videli da li je u pitanju ista glumica. Mnogi smatraju da za nju izraz 'starenje' ne postoji.

Goldi Hon
foto: Profimedia

Tajna njenog mladalačkog izgleda je u tome što Goldi zapravo ima vrlo jednostavnu prirodnu rutinu. "Umivam lice svake noći, namažem kremu, ostavim je da upije 3 minuta i odem da spavam", objašnjava glumica, "onda se probudim i ponovo uradim istu stvar, a za prirodni sjaj mog lica zaslužno je kokosovo ulje". Prilično jednostavna nega, a pritom nećete dati brdo para na raznoraznu kozmetiku, zar ne?

Ono što je ljudima fascinantno je to da je Goldi prirodna plavuša i mnogi i dalje ne mogu da poveruju u to.

"Znam da će zvučati čudno, ali ja nikada nisam farbala kosu, jednostavno ne volim da stavljam hemikalije na svoju glavu", izjavila je glumica.

Zdrav unutrašnji duh je takođe zaslužan za Goldin prirodni mladalački sjaj. "Smatram da stanje uma igra vrlo važnu ulogu. Ako se stalno poredite sa drugima, naravno da nikada nećete biti zadovoljni sobom. To može vrlo negativno uticati na vaše samopouzdanje", savetuje Goldi. "Zaista nisam opterećena svojim fizičkim izgledom, nisam manijak po tom pitanju", ističe slavna glumica.

Goldi Hon
foto: Profimedia

Goldi tvrdi i da je fizička aktivnost zaslužna za njen fenomenalan izgled.

"Za moju dobru formu su zaslužni joga i ceđeni zeleni sok", izjavila je Goldi.

Svoje trikove o tome kako održavati prirodnu lepotu, Goldi je prenela i na svoju kćerku, poznatu glumicu Kejt Hadson. Posmatrajući svoju majku, Kejt je prikupila sve njene trikove, a sam njen izgled svedoči o tome da se Kejt svrstava u vanvremenske lepotice. Da li su za to zaslužni Goldini trikovi ili genetika, reklo bi se oba.

Goldi Hon, Kejt Hadson
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs