MOĆNE VEŽBE

Trening za potpuni opravak organizma: Vraća energiju, poboljšava cirkulaciju i štiti srce!(VIDEO)

Ove vežbe čine čuda za orgainizam

Fitnes & Nutricija
Autor:
Trening za potpuni opravak organizma: Vraća energiju, poboljšava cirkulaciju i štiti srce!(VIDEO)
Foto: Shuterstock

Vežbanje u jutarnjim časovima pomaže da se pokrene cirkulacija krvi i obezbedi telu energija za ceo dan. Kada je cirkulacija dobra, poboljšavaju se i metabolički procesi, jača nervni i kardiovaskularni sistem. Mišići se zatežu, držanje postaje lepše, rad svih organa i sistema je normalizovan.

Ovaj trening je posebno kreiran za osobe koje se osećaju malaksalo ili imaju problema sa lošom cirkulacijom. Nakon ovih vežbi nikakave tegobe nećete osećati.

Sve vežbe su jednostavne za izvođenje i ne zahtevaju puno vremena. Potrebno je da se izvode svako jutro nakon ustajanja kako bi organizam bio u što boljoj formi.

Trening počinje vežbom koja podrazumeva podizanje na prste i vraćanje u početni položaj. Ova, naizgled, jednostavna vežba je vrlo moćna za podsticanje cirkulacije. Ponovite ovaj korak 8 puta.

Čudesan joga položaj: Poboljšajte zdravlje pluća i bubrega ovom jednostavnom vežbom od 5 minuta! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / DR-HO'S

Vežba most vraća energiju celom telu i aktivira sve mišiće, što se pozitivno odražava na stanje organizma i organa. Na ovaj način pokrećete cirkulaciju, ali i popravljate držanje.

foto: Printscreen Youtube / DR-HO'S

Ukoliko želite da svaki dan započnete na najbolji mogući način i dovedete telo i organizam u najbolju formu, ove vežbe su baš za vas. U video prilogu možete pogledati ceo trening:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs