Trenuci čistog uživanja

5 razloga za Nespresso!

Na raspolaganju vam je čak 25 vrsta kafe, koje možete da prilagodite trenutnom raspoloženju i ukusu

Lepi & Zdravi
Autor:
5 razloga za Nespresso!
Foto: Promo

Za većinu nas jutro predstavlja oazu mira u kojoj možemo da sredimo misli dok nam se dnevne obaveze ne nametnu same od sebe. Taj ritual ne treba shvatati olako, baš kao što ne treba shvatati olako ni sve one momente koje “ukrademo” za sebe. Izbor prave kafe, muzike uz koju ćemo započeti dan, ciljeva koje planiramo da ispunimo...Svaki, pa i najmanji, ritual, pomaže nam da dan započnemo u lepom raspoloženju i sa dozom kofeina koja će nas pripremiti za nove izazove.

Naravno, razlika između loše, dobre i odlične kafe postoji i upravo zato nije neobično da je vest o dolasku svetski poznatog brenda Nespresso na naše tržište izazvala veliki interes. Po dozu ove kafe ranije smo išli u inostranstvo, ali od oktobra ove godine konačno možemo iz udobnosti svog doma da uživamo u kafi koja kvalitetom parira onoj koju bismo popili u svom omiljenom kafiću.

Oni koji su je probali to vrlo dobro znaju, a za sve ostale izdvojili smo 5 razloga zašto bi trebalo da probaju Nespresso!

1. Kafa kod kuće kao u kafiću i uvek isti kvalitet

Politika Nespressa počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnijeg zrna kafe od plodova drveta Arabike i Robuste koja rastu između severne i južne hemisfere. Proces prerade karakteriše izuzetno strog kriterijum selekcije zrna tako da svega jedan do dva odsto kafe iz čitavog sveta zadovoljava ukus, aromu i standarde ovog brenda kafe.

Ovakvi kriterijumi proizvodnje prate Nespresso brend od njegovog samog početka. Da bi to uvek i bilo tako, svaka Nespresso kapsula prodata u svetu, proizvedena je u jednom od najsavremenijih proizvodnih centara u Švajcarskoj.

foto: Promo

2. Čak 25 ukusa

Nespresso svojim konzumentima nudi čak 25 vrsta kafe koje možemo prilagoditi trenutnom raspoloženju i ukusu pa tako ujutro možemo popiti Envivo – produženu kafu drvenastih nota, a popodne se odlučiti za voćni i laganiji ukus ili aromu karamele, vanile i čokolade.

3. Moderan dizajn

Kvalitet kafe svakako je na prvom mestu, ali za njim ne zaostaju ni kvalitet ni izgled samih aparata. Kako Nespresso ne nudi samo kafu već čitav doživljaj i uživanje, vrhunski dizajneri ovog brenda osmislili su aparate koji će u kuhinjama biti ukras, a istovremeno biti jednostavni i lagani za čišćenje i održavanje. Uz liniju aparata, doživljaj može biti upotpunjen dodatnim asortimanom iz Nespresso galanterije, podjednako atraktivnog dizajna.

4. Kratko vreme pripreme

Priprema kafe sa Nespresso aparatom i kapsulama jednostavna je i brza. Zapravo, jedino što je potrebno da uradite je da pritisnete dugme i za manje od minuta čeka vas kremasta kafa bez gorčine koja će vam ulepšati dan…

5. Online prodaja

Udobnosti nikada dosta i zato se Nespresso pobrinuo da sve što želite možete da poručite putem web stranice www.nespresso.rs. Nekoliko jednostavnih klikova i možete čekati svoju besplatnu dostavu kafe na kućnoj adresi!

Zbog svega ovoga, i još mnogo razloga, ostaje samo da se prepustite uživanju i “ukradete” delić dana za sebe, uz Nespresso doživljaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs