Pićete ga u slast

Tonik koji sprečava jesenje viruse: Moćna kombinacija sastojaka spremna za bukvalno 5 minuta! (RECEPT)

Kako biste održali nivo energije i zdravlja na zavidnom nivou i u zimskim mesecima, nije vam potrebno puno truda i vremena

Lepi & Zdravi
Autor:
Tonik koji sprečava jesenje viruse: Moćna kombinacija sastojaka spremna za bukvalno 5 minuta! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Promena vremena u kombinaciji s pretrpanim rasporedom i stresom mogu da oslabe imunitet. Probajte ovaj jednostavan, a čudotvoran napitak i zaštitite se od jesenjih virusa na vreme!

Ovaj tonik od đumbira, kurkume i pomorandže nije vam potreban čak ni sokovnik ili neki sličan uređaj. Osim što je bogat vitaminom C, antioksidansima, "uništava" viruse i daje energiju, odlična je pomoć kod bola u grlu ili nervoze želuca.

Đumbir i kurkuma već su nadaleko poznati po svojim protivupalnim svojstvima, a njihov ukus savršeno nadopunjava slatko-kiselu pomorandže.

Još jedan sastojak koji ovaj napitak čini moćnim jeste manuka med, jer ima jače antibakterijsko delovanje nego ostale vrste meda. Naravno, ako ga nemate pri ruci i svi ostali dolaze u obzir. Što je tamnije nijanse, med ima jača antibakterijska i anitoksidativna svojstva.

Sastojci: pola šoljice soka ceđene pomorandže, rendani komadić đumbira (veličine oko 1 centimetar), 2 kašike manuka meda, 1 prstohvat kurkume.

Sve sastojke sipajte u posudu, dobro promešajte i popijte.

Vaše telo proizvodi previše sluzi: Ovo su simptomi i uzroci, a ovako možete da rešite problem bez lekova!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs