Precizna količina

Popijte tačno ovoliko soka od aloje svaki dan: Ova doza sprečava aterosklerozu, izbacuje toksine, ublažava dijabetes!

Osnovna vrednost aloje vere krije se u njenom gelu i soku iz listova

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Aloje vera, drevna biljka poznata kao eliksir dugovečnosti, tradicionalno se koristi za pročišćavanje i jačanje organizma, a ima i antivirusne, antibakterijske i antizapaljenske efekte.

Pravi je melem za ublažavanje problema sa organima za varenje, posebno kod kolitisa i iritabilnog creva, nezamenljiva je za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, ublažavanje neželjenih dejstava pojedinih lekova, a uz redovnu terapiju pacijenata sa dijabetesom tipa 2 poboljšava kontrolu nivoa šećera u krvi.

Osnovna vrednost aloje vere krije se u njenom gelu i soku iz listova. Najbolje je birati nerazblažen sok svežeg lista Aloe barbadensis, uzgajan bez primene pesticida, biljnih hormona i hemijskih đubriva.

Ručno i hladno ceđen sok omogućava prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene u više od 200 prirodnih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, polisaharida, esencijalnih aminokiselina i oligoelemenata.

Stari srpski lek za celo telo: Garantuje zdravlje i vitalnost!

foto: Profimedia

Sok dobijen iz sveže biljke preporučuje se najviše tri puta dnevno, u jednoj dozi od 25 ml, nerazblažen ili pomešan sa vodom.

Sok aloje vere sprečava aterosklerozu, a ima i jedno od najlekovitijih dejstava na kožu. Od davnina se koristi kao sredstvo za brže zarastanje rana i kožnih promena, i danas je dragoceni deo kozmetičke industrije.

Neurolog Kliničkog centra Srbije: Epilepsiju može dobiti svako, čak i u starosti! Evo kako se leči!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs