Za celo telo

4 saveta sa savršen izgled kože: Magija Maroka!

Doživite magiju Maroka, koji je poznat po tradicionalnom bilju koje neverovatno deluje na kožu

Lepi & Zdravi
Autor:
4 saveta sa savršen izgled kože: Magija Maroka!
Foto: Profimedia

Sjajna, zategnuta i glatka koža je oličenje negovane žene. Najvažnija stvar kod nege su sastojci koji se nalaze u preparatima. Prirodni sastojci su nabolje rešenje, jer najblagotvornije i najefikasnije deluju na kožu. Doživite magiju Maroka, koji je poznat po tradicionalnom bilju koje neverovatno deluje na kožu - sa glinom gasul, uljem crnog kumina, uljima susama i semenki grožđa i ekstraktom moringa.

Piling gel za tuširanje je efikasan proizvod za čišćenje kože i borbu protiv celulita! Delotvoran kompleks aktivnih komponenti koje su deo piling gela, uklanja mrtve ćelije kože, vrši detoksikaciju, ima efekat masaže čime stimuliše cirkulaciju krvi ubrzavajući metaboličke procese unutar kože i pomaže u borbi protiv celulita. Glina gasul upija toksine i prljavštinu, poboljšava tonus kože i čini kožu mekanom i baršunastom. Ulje crnog kumina povećava čvrstoću i elastičnost kože, ima antioksidantski i imunostimulativni efekat i poboljšava detoksikaciju ćelija kože.

SymFit, aktivna komponenta protiv celulita ciljano deluje na masno tkivo ispod kože, usporava stvaranje novih masnih ćelija, poboljšava razbijanje masti i sprečava da se ćelije pune masnoćom. Koštice kajsije pomažu u uklanjanju mrtvih ćelija kože, glačaju i revitalizuju kožu čineći je nežnom i glatkom. Cena pilinga je 630 rsd, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Detaljno čišćenje lica je prvi korak ka lepom tenu! Ulepšavajuća pena za pranje lica nežno uklanja nečistoće, prašinu i ostatke kozmetičkih proizvoda sa kože i vraća svežinu i čistoću kože, čineći je nežnom i baršunastom. Ekstrakt Moringa štiti kožu od prašine i negativnog uticaja stresa koji nosi život u gradu. BioDTox kompleks čisti i sužava pore, smanjuje perutanje kože, smanjuje transepidermalni gubitak vode i obezbeđuje pouzdanu zaštitu od oksidativnog stresa. Betain i alantoin umiruju kožu i održavaju idealni nivo hidratacije tokom brijanja. OVDE možete poručiti preparat, po ceni od 940 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ulepšavajuća dnevna krema za lice sa ekstraktima moringa i radiole je mnogima omiljeni preparat. Dnevna krema sadrži kompleks aktivnih sastojaka (ekstrakt moringa, ekstrakt radiole (rhodiola rosea), vektorizovana hijaluronska kiselina, ulje od semenki grožđa, kofein sa ulepšavajućim efektom na kožu. Krema eliminiše bore, poboljšava ten, stvara idealne konture lica i štiti od negativnih uticaja spoljne sredine.. Njena cena je 1020 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Noćna krema za ulepšavanje sa ekstraktima moringa i radiole i uljem od semenki grožđa postaće vaš najbolji prijatelj lica! Noćna krema sadrži kompleks aktivnih sastojaka (ekstrakt moringa, ekstrakt radiole (rhodiola rosea), ulje od semenki grožđa, ulje susama, vektorizovana hijaluronska kiselina, compleks BioDTox) sa ulepšavajućim efektom na kožu: eliminiše bore, uklanja znakove umora, poboljšava čvrstoću kože, sužava pore i stimuliše sistem detoksikacije kože. OVDE možete poručiti kremu po ceni od 1020 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih preparata po veoma pristupačnim cenama možete OVDE pronaći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs