Nešto potpuno novo

Uvek svež sok ili šejk: Pogledajte kakav je to USB sokovnik i zašto vam treba!

Manji je od običnih koji se koriste kod kuće, može čak i u torbu da stane

Lepi & Zdravi 28.08.2018. - 12:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Napravite zdrav, hranljiv i ukusan napitak na putu, izletu, u autobusu dok idete na posao ili se vraćate sa njega, bilo gde. USB sokovnik će vam pomoći da uvek imate svež sok/šejk, a pogledajte OVDE kako!

 

USB sokovnik ima više prednosti: manji je od običnih koji se koriste kod kuće, može čak i u torbu da stane, lagan je i može da se puni preko USB kabla čak i na telefon! To znači da ćete svoj omiljeni sok/šejk moći da pravite gde god da se nalazite i da ćete tako uvek moći da budete sigurni da imate zdravu užinu. Dodatna prednost: sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SNIŽENOJ CENI od 2890 rsd!

foto: Promo

Potrebno da je da se sastojci sitno iseckaju, preliju vodom, jogurtom ili mlekom, ubace u sokovnik i za gotovo manje od minut je vaš sok/šejk spreman. Nije neophodno presipati ga iz sokovnik u čašu, jer je vrh sokovnika dizajniran tako da može da se pije iz njega.

 

Zapremina: 380 ml 


Punjenje: oko 3 sata preko USB kabla 

 

Ne propustite ovaj super POPUST i poručite svoj super praktični USB sokovnik odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...