Odlična ponuda

Rashladite se tokom vrelih dana: Kako napraviti zdrav, osvežavajući napitak za nekoliko minuta!

Hangar, Techno store, blender, sokovnik, šejker, voće, zdravlje, napitak

Lepi & Zdravi 15.06.2018. - 00:00h Autor: Promo
Foto: Profimedia

Vitamini su neophodni, kako bismo ostali u dobroj fizičkoj formi i kako bismo bili zdravi. Kako većina nema previše slobodnog vremena, postoji rešenje za dobru formu i zdravlje, za koje je potrebno samo 5 minuta! Sve što vam je potrebno je moćni blender, sokovnik i šejker, koji će vam pružiti pravi osvežavajući napitak u ovim vrelim, letnjim danima.

 

Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite. Lomi led za nekoliko sekundi, i sve što u njega stavite napraviće za nekoliko sekundi.

foto: Promo

Veoma lako se čisti. Blender je brzo rešenje za doručak porodice u pokretu ! Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje. Ima ugrađene oštrice, a čisti se pod mlazom vode. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.

 

Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...