Žrtva prevare

Kerol (57) je otišla na tretman botoksom: Lažni doktor joj je napravio pakao! Šokiraćete kada vidite kako izgleda! (FOTO)

Šokantno! Žena se ni nakon 7 godina nije oporavila.

Lepi & Zdravi 30.04.2018. - 13:58h Autor: Stil / Dailymail
Foto: Profimedia

Žene koje su otišle na tretman botoksom kod Ozana Melina posle samo par sati preživele su pravi pakao! Jedna od njih je Kerol Kingskot (57) koja je javnost upozorila i otkrila kako je izgledao tretman ali i šta su bile posledice.

 

Naime, ova nesrećna žena otišla je kod samozvanog doktora kako bi joj korigovao bore oko očiju. Tokom prvog tretmana nije osećala bol tokom aplikacije injekcija, ali nisu imale ni efekat, pa je odlučila da ode na još jedan. Međutim, to je bila paklena odluka, piše Dailymail.

foto: Profimedia

"Na drugom tretmanu osetila sam da mi se igla zariva mnogo dublje. Iako sam rekla da osećam bol, on je nastavio da ubrizgava dozu. Kada je konačno izvadio iglu, osetila sam da krvarim, kao da sam zub izvadila bez anestezije. Bilo je mnogo neprijatno", rekla je Kerol.

 

Samo sat vremena kasnije, nesrećna žena je počela da oseća vrućinu kao da je predugo bila na suncu. Ubrzo je počela da otiče i da joj se pojavljuju modrice na licu. Sledećeg jutra nije mogla da prepozna samu sebe u ogledalu. Bila je potpuno izdeformisana!

foto: Profimedia

"Oči su mi se zatvorile, čelo mi je palo, kao i jedno oko, otoci su bili ogromni. Izgledala sam kao da sam se tukla sa nekim i da sam izglubila u tuči", rekla je.

To se dogodilo 2011. godine, a Kerol se ni nakon 7 godina nije potpuno oporavila.

foto: Profimedia

Međutim, ona je samo jedna od tri žene koje optužuju Melina za nanošenje teških telesnih povreda nakon ubrizgavanja injekcija. On se lažno predstavljao, govoreći da je u SAD završio stručnu praksu za ove tretmane.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...