Da uvek izgledate poput top modela

Viktorijini anđeli vam otkrivaju 9 trikova za lepotu!

Verovatno do sada nikada trepavice niste uvijali kreditnom karticom, ali vam to poručuje Džordan Dan
Lepi & Zdravi
08:14h
Viktorijini anđeli vam otkrivaju 9 trikova za lepotu!
Foto: Reuters

Kada njihove noge zakoračaju modnom pistom svima zastaje dah, jer pogled ovih lepotica razoružava svakog, baš kao i njihov besprekoran izgled. Modeli poznatog svetskog brenda Victoria's secret odaju vam tajne njihovog neodoljivog šarma.

Džordan Dan trepavice uvija kreditnom karticom

Veće trepavice možete "lažirati" pomoću kreditne kartice i maskare, poručuje Victorijina anđelica. Džordan Dan (Jourdan Dunn) koja je ovaj beauty trik naučila na jednoj od prvih revija Ane Sui. Dovoljno je kreditnu karticu ili savitljivi karton staviti na gornji kapak uz liniju trepavica i naneti maskaru, a zatim pritisnuti uz karticu. Taj potez uvlači trepavice pa će izgledati veće nego što zaista jesu.

Hilari Roda bronzerom otvara pogled

Hilari Roda (Hilary Rhoda) obožava da gleda šminkere dok obavljaju svoj posao. Jedan od trikova koje je "pokupila" jeste da obraze i oči istakne bronzerom i tvrdi da u samo dve sekunde deluje sveže i razbuđeno.

Toni Garn hajlajterom koži vraća svežinu

"Uvek ispod obrva i na nos nanesem malo hajlajtera, to licu daje svežinu, otkrila je nemačka lepotica Toni Garn (Toni Garrn). Osim toga, uvek pre izlaska iz kuće uvije trepavice što vizualno povećava pogled.

Malo hajlajtera za jagodice kao Džesika Hart

Džesika Hart (Jessica Hart) baš kao i Toni Garrn uvek uvije trepavice zato što uvijanje otvara pogled i vizualno povećava oči, čak i bez maskare. Ova lepotica iz kuće ne izlazi bez kreme u boji, koja je naročito dobra u gužvi, dok jagodice naglašava hajlajterom.

Voda je najbolji lek za lepu kožu, poručuje Marta Hant

Voda je izvor lepote, to je tajna lepe kože Viktorijinog anđela Marte Hant (Martha Hunt). Voda i sveže isceđeni sokovi čine veliku razliku, a pomažu i vitamini koji osim lepog izgleda garantuju i bolje raspoloženje, dodala je plavokosa manekenka.

Lili Aldridž ne ide nigde be uvijača za trepavice

I Lili Aldridž (Lily Aldridge) baš kao i njene koleginice ne može da zamisli svoju torbicu bez uvijača za trepavice. Uvijanje vizualno povećava pogled i otvara oči i bez teških veštačkih trepavica.

Kendis Svonpul: Iskoristite kamere u svoju korist

Kad sam tek postala jedna od Viktorijinih anđela, pažljivo sam pratila kako Adriana Lima hoda po pisti i "radi" sa kamerama. Zato i ja na to pazim, tvrdi Kendis Svonpul (Candice Swanepoel). Važno je uvek izgledati odlično bilo na snimcima ili fotografijama.

Erin Hiterton se drži pravila "manje je više"

"Manje je više i to je moj moto, koga se držim", otkrila je Erin Hiterton (Erin Heatherton). Malo korektora za skrivanje "nedostataka", ulje za kosu i šampon za suvo pranje za veliki volumen kose osiguraće vam dobar izgled.

Olovka se nanosi samo na krajevima očiju, poručuje Žaklin Jablonski

Sa olovkom treba biti oprezan, dovoljno ju je naneti samo uz krajeve kapka kako bi oči izgledale svežije, poručuje Žaklin Jablonski (Jacquelyn Jablonski). One je, priznaje, i sama grešila, pa su joj oči zbog toga izgledale teško i pretamno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs