Prirodno bujnije poprsje

Trikovi da vaše grudi izgledaju duplo veće

Hodajte uspravno, pronađite pravi grudnjak, boju i oblik majice i videćete da vam nisu potrebne plastične operacije kako biste povećali grudi
Lepi & Zdravi
23:42h
Trikovi da vaše grudi izgledaju duplo veće
Foto: Shutterstcok

Iako velike grudi mogu da izgledaju vulgarno uz neadekvatnu garderobu, ipak većina dama koja muči muku sa manjim poprsjem mašta o tome da može da kupuje za broj ili dva veći brushalter. Dobra vest je da efekat većih grudi možete postići potpuno besplatno, bez estetskih zahvata.

Pravi grudnjakTajna dobrog izgleda vaših grudi je u onome što leži ispod odeće - vašem grudnjaku. Birajte one koji imaju oblikovane korpe bez elastina i metala, odnosno nemaju žice ni kopčice. Rezultat je grudnjak bez nepravilnih linija i ispupčenja, samo glatki oblik vašeg tela. Na ovaj način grudi će biti istaknute čak i pri nošenju veoma uskih odevnih predmeta.

Oblik telaPoboljšanje izgleda vaših grudi ne zavisi samo od grudnjaka koji nosite, već i od ostatka vašeg izgleda. Odvlačenje pažnje na struk i bokove stvara osećaj većih grudi i sigurno podiže samopouzdanje. Na tržištu danas postoji posebna odeća koja će vas "utegnuti" na svim pravim mestima i podariti vam savršenu siluetu. Steznici su preporučljivi, ali potražite jednostavan, udoban dizajn.

Uspravno držanje

Ni najbolji steznici na svetu ne mogu ispraviti vaše pogrbljeno držanje. Uspravno držanje može napraviti čuda za izgled vaših grudi, ali i celog tela. Ako hodate uspravno možete izgledati mlađe, mršavije i više. Drugi ljudi će vas videti kao energičniju i opušteniju osobu.3D kozmetikaKao što šminka može pomoći izgledu vašeg lica, kozmetika može poboljšati i izgled vaših grudi. Svetlucavi bronzeri daće vam svež izgled, koji će uveliko poboljšati celokupni izgled vašeg dekoltea.Boja i oblik majicaVarate se ako milsite da nije bitno kakvu majicu nosite. Ukoliko želite da sakrijete svoje bujno poprsje nosite majicu tamnih boja, i obrnuto. Odlične rezultate možete postići i sa izrezima na majicama. V izraz će višestruko naglasiti postojanost vaših grudi. Naglašavanje možete postići i uz pomoć odeće sa printom i upadljivijim šarama, kao i dodacima na odeći poput velikih cvetova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs