Probajte što pre

Recept koji izbacuje parazite iz tela: Višak kilograma i žudnja za slatkišima za čas nestaju!

Primenjujte ovaj recept dva puta godišnje i metabolizam će se regulisati, a vi ćete biti mnogo zdraviji
Lepi & Zdravi
20:24h Autor:
Recept koji izbacuje parazite iz tela: Višak kilograma i žudnja za slatkišima za čas nestaju!
Foto: Shutterstock

Većina odraslih ljudi, ne samo dece, svakog dana se bori sa žudnjom za slatkišima, koja u mnogim slučajevima može da se nazove i zavisnošću. Da li ste se ikada zapitali zbog čega smo zavisnici od slatkiša?

Postoje dva glavna razloga.

Jedan od njih su paraziti u organizmu, a drugi razlog je stres. Kada čovek jede puno slatkiša, on stvara u svom telu uslove za akumulaciju sluzi. Na ovoj sluzi počinju da se razmnožavaju gljivice i bakterije.

Prema statističkim podacima, trećina populacije pati od parazita, ali čovek obično nije ni svestan njihovog prisustva u svom telu. Paraziti koje žive u našem telu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam traži da pojedemo nešto slatko, jer baš glukoza, koja se nalazi u slatkišima, daje brzu energetsku dopunu organizmu. Zajedno sa tim, formira se i masni sloj, koji takođe deluje na zaštitu organizma. Generalno, što više parazita, deblji je sloj masti.

Ako se oslobodite parazita, vaša težina se normalizuje i nestaje žudnja za slatkišima. I tako, kad paraziti prestanu da uzimaju vašu energiju, nestaće pospanost, umor, glavobolja, malaksalost, normalizovaće se metabolizam i mnogo toga. Probaćete i videćete i sami!

Lečiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest meseci.

Hrana koju nikad ne treba jesti na prazan stomak: Izbegnite nadimanje, bolove i gojenje!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne, a jedna od njih je čišćenje organizma od parazita lanom i karanfilićem.

Lan i karanfilić efikasni su gotovo kod svih vrsta parazita. Za pripremu mešavine za čišćenje, potrebno je uzeti 100 g semena lana i 10 g karanfilića. Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kafu ili kupiti samleveno u radnji sa zdravom hranom.

Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, tokom tri dana. Prah možete da dodate u kuvanu hranu, u jedan obrok ili da ga pojedete i nakon toga popijete čašu tople vode, najbolje je u jutarnjim časovima. Posle trodnevnog uzimanje ove smese, napravite pauzu 3 dana. Zatim sve ponovite iznova.

Ovu smesu treba konzumirati mesec dana. Nemojte da vas zbuni neka reakcija organizma, kao što su svrab, osip, herpes, prmena boje stolice, urina ili još nešto. Ako to primetite, to je znak da je čišćenje organizma u toku.

Prilikom konzumacije, ova mešavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti "primorani" da napuste vaš organizam. Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korišćenje odvara lana, na prazan želudac.

Za čišćenje organizma dobro je uzimati kisele mlečne proizvode, semenke bundeve, suncokreta, orahe, peršunov list, mirođiju i sveže ceđene sokove od voća i povrća.

Jedini način da se stvarno i zauvek rešite celulita: Savršene noge za 14 dana!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs