Prepolovila se

Bivšem sam bila debelo smeće: Iz osvete smršala 60 kg i postala lepotica! (VIDEO)

Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila, otkrila je Alvina
Lepi & Zdravi
04:44h Autor:
Bivšem sam bila debelo smeće: Iz osvete smršala 60 kg i postala lepotica! (VIDEO)
Foto: Facebook / AlvinaRayne

Gojazna mlada majka iz Pensilvanije odlučila je da se osveti bivšem dečku koji ju je maltretirao i vređao zbog njenog izgleda, pa je smršala skoro 60 kilograma.

Alvina Rejn (32) imala je u jednom trenutku preko 120 kilograma. Bila je toliko debela da je odeću kupovala na muškom odeljenju jer u žensku odeću nije mogla da stane. Kada ju je njen tadašnji partner nazvao debelim smećem, odlučila je da zauvek promeni svoj život, ali i da prekine vezu s nasilnikom, piše Daily Mail.

"Sećam se kada mi je bivši rekao da me niko neće hteti ako ga ostavim jer sam bezvredna, ružna i jer nikada neću smršati, koliko god se trudila. Nazivao me svakakvim pogrdnim nadimcima. Godinama sam trpela maltretiranje, a onda sam shvatila da više ne mogu dalje tako i da moram da raskinem vezu s njim", govori Alvina kojoj je 2009. godina bila prekretnica u životu.

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

<\/div>

Do tog trenutka Alvina je utehu pronalazila u hrani. Dnevno je unosila 5.000 kalorija, uključujući dva obroka brze hrane, dve činije žitarica punih šećera, kao i razne vrste grickalica.

"Imala sam visok krvni pritisak, bila na granici da dobijem dijabetes, imala sindrom policističnih jajnika, napade teskobe i panike", objašnjava ona.

"Prebacila sam se na posebnu ketogenu dijetu tako da sam unos ugljenih hidrata smanjila na minimum. Svaki put kad bi postalo teško, setila sam se rečenice: "Niko te neće takvu hteti" i to bi mi dalo podsticaj da budem uporna i pokažem mu da nije bio u pravu", govori Alvina.

Dijeta se pokazala uspešnom, a Alvina je uspela smršaviti skoro 60 kilograma. Izgleda bolje nego ikada.

Ljubomorni dečko je hteo da bude što deblja: Ostavila ga i šokirala sve transformacijom! (FOTO)

<\/div>

"Srela sam majku svog bivšeg dečka nakon što sam smršala, bila je šokirana. Ispričala mu je koliko sam se promenila. Nije dugo trebalo da me nazove i pokuša da me uveri da ga primim nazad", govori Alvina dodajući da je trenutno jako srećna u braku sa sadašnjim suprugom koji je ceni i voli.

Alvina danas ima svoj Jutjub kanal putem kojeg pomaže ljudima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)

"Želim da znaju da mogu da počnu ispočetka i da mogu da preuzmu kontrolu nad svojim telom. Želim da im dam nadu da, bez obzira na to kakvu prošlost imali, uvek mogu da počnu da grade bolju budućnost", zaključuje Alvina.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs