Jezivo

Želela je lepši izgled, postala nakaza: U usta ubrizgala ovčiji loj! (VIDEO)

Želeći da bude u trendu, ona je pristala na ovaj neprovereni tretman. U početku je sve bilo u redu, ali onda su se stvari izmakle kontroli
Lepi & Zdravi 23.07.2016. - 21:33h Autor: Avaz
Foto: Profimedia

Gostujući u emisiji "Botched", samohrana majka Ešli ispričala je da je pre 12 godina njena sestra pronašla izvesnu ženu koja ide po kućama i devojkama povećava usne ovčjim salom. Želeći da bude u trendu, ona je pristala na ovaj neprovereni tretman. U početku je sve bilo u redu, ali onda su se stvari izmakle kontroli.

 

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ešli je primetila da joj, iz dana u dan, usne postaju sve veće i veće. Bila je očajna, ali nije imala novca za plastičnog hirurga koji bi joj pomogao da izvadi "to čudo" iz svojih usta, bez posledica po njen izgled.

 

"Obično devojke ubrizgaju oko jednog kubnog centimetara silikona, botoksa ili neke druge supstance. Vi u svakoj usni imate po 7 ili čak 8 kubnih centimetara mase", bio je zapanjen jedan od hirurga.

 

Ipak, oba stručnjaka su se složili da sumnjaju u to da je ta žena u Ešline usne ubrizgala ovčiji loj, jer da je to istina, kod nje bi se brzo razvila infekcija, razbolela bi se i hitno bi završila u bolnici.

 

Pare od razvoda uložila u silikone: Iako izobličena, presrećna je jer svi gledaju u grudi! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na kraju emisije Ešli je dobila besplatnu operaciju i njena usta ponovo izgledaju prirodno.

 

Bila je prelepa, više je ne prepoznaju: Upropastila se plastičnim operacijama! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs