Ambicija je umalo koštala života

Bakterija joj pojela grudi: Žena (47) u agoniji! (FOTO, VIDEO)

Operacija uklanjanja implanta je užasno loše prošla, pa je Heder ostala sa, kako ih je sama nazvala, zombi grudima
Medicina
21:48h Autor:
Bakterija joj pojela grudi: Žena (47) u agoniji! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / DailyBreak TV

Nakon što je odlučila da smanji svoje silikonske implante, 47-godišnja Heder Elizabet Parkhrst iz Kalifornije je izgubila obe dojke zbog bakterije koja bukvalno jede ljudsko meso.

Operacija uklanjanja implanta je užasno loše prošla, pa je Heder ostala sa, kako ih je sama nazvala, "zombi grudima". Pomoć je potražila od doktora Pola Nasifa i Terija Dubroua u emisiji "Botched".

"Cela moja karijera zasniva se na izgledu i na mojim grudima. Pošto su mi one sada oduzete, i karijera mi je oduzeta", objasnila je Heder pred kamerama.

Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV
Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV

Kada se zbog filmske industrije preselila u Los Anđeles iz rodnog San Franciska, Heder je počela da oseća ogroman pritisak zbog kojeg je odlučila da promeni svoje telo. Ugradila je silikonske implante veličine DD, kako bi lakše uspela u toj branši, piše britanski Daily Mail.

Njene velike grudi su joj pomogle u poslu, a zahvaljujući njima je dobijala uloge fatalnih lepotica u brojnim serijama, među kojima je bila i "Beverli Hils". Uprkos uspehu, Heder je počela da se premišlja oko silikona, jer je želela ozbiljnije uloge, što je sa njenim dotadašnjih izgledom bilo nemoguće.

"Kada ste u ovoj industriji zabave, uvek mislite da niste dovoljno dobri. To mi je napravilo haos u glavi", kaže Heder.

Opsesija Supermenom ga izobličila: Od normalnog dečka do plastične lutke! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV
Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV

Nakon smanjenja, grudi su joj bile asimetrične i imala je nabore na koži. Njen hirurg joj je tada obećao da će nova operacija sigurno da joj pomogne, iako je to podrazumevalo ekstremne mere - postavljanje šrafova u grudni koš.Odmah posle tog zahvata grudi su joj izgledale odlično, ali Heder se osećala užasno loše, a njena temperatura je bila u konstantnom porastu.

Doktor ju je momentalno poslao u bolnicu, gde su otkrili da joj tkivo bukvalno jede bakterija. Bila je na ivici smrti, tako da su morali da joj izvade silikone. Trebalo joj je godinu i po dana da se potpuno oporavi, a od njenih grudi nije ostalo ništa sem smežurane kože.

Unakaženi: Najgore plastične operacije ikada! (FOTO, VIDEO)

"Sada kada nemam grudi, više nisam ista osoba. Kao da sam u potpunosti izgubila karijeru", izjavila je Heder.Kada su doktori Nasif i Dubrou odlučili da joj pomognu, uplašili su se da će Heder opet želeti ogromne silikone, međutim to nije bio slučaj.

"Biću zahvalna za bilo kakav rezultat koji je bolji od mog trenutnog izgleda", rekla im je Heder.

Glavna briga lekara bila je da je njena koža previše istanjena, zbog čega bi mogla da iskrvari, silikon bi mogao da "sklizne" ili bi mogla opet da dobije neku po život opasnu infekciju.

Međutim, operacija je dobro prošla, a kada su joj nakon nekoliko nedelja skinuli zavoje, Heder je počela da plače od sreće.

"Izgledaju fantastično. Ne mogu da verujem. Opet imam grudi. Ne mogu rečima da opišem kako se osećam. Plačem jer sam presrećna", oduševljena je bila glumica.

"Ne mogu da dočekam da javim svetu da sam se vratila", dodala je ona.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV
Foto: Printscreen Youtube/DailyBreak TV
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs