Ne namerava da prestane sa operacijama

Opsesija Supermenom ga izobličila: Od normalnog dečka do plastične lutke! (FOTO, VIDEO)

Tokom poslednjih 18 godina, Herbert Čavez (37) je operisao nos, izbelio kožu, išao na liposukciju, suzio vilicu i ubacivao filere po celom telu da bi što više ličio na slavnog Klarka Kenta
Lifestyle
12:00h Autor:
Opsesija Supermenom ga izobličila: Od normalnog dečka do plastične lutke! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Muškarca, koji je već imao 23 operacije da bi ličio na Supermena, su lekari odbili za još jedan zahvat nakon što su otkrili da je sam sebi ubrizgao otrovne filere u stomak.

Herbert Čavez (37) sa Filipina već je operisao nos, izbelio kožu, išao na liposukciju, suzio vilicu i ubacivao filere po celom telu tokom poslednjih 18 godina, kako bi što više ličio na slavnog Klarka Kenta. Čavez čak nosi i plava kontaktna sočiva, jer mu je prirodna boja očiju braon.

Ubrizgala joj cement u lice: Postala nakaza zbog lekara bez licence! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako kaže, zaljubljen je u ovog superheroja od kada ga je sa 5 godina prvi put video na televiziji. Za sve svoje operacije potrošio je preko 6.200 evra, što je čitavo bogatstvo u odnosu na prosečnu satnicu na Filipinima koja iznosi oko 1.2 evra.

Nekada je izgledala ovako: Zaprepastiće vas šta je uradila od svog tela! (FOTO, VIDEO)

Poslednja Herbertova opsesija su Supermenovi "čelični trbušnjaci". Međutim, lekari u emisiji "Botched" su odbili da izvrše bilo kakav zahvat jer su otkrili da je Čavez sam sebi davao injekcije sa ilegalnim filerima u stomak.Kao rezultat toga, ovaj fanatik je dobio fleke i ispupčenja svuda po telu. Zbog svega toga, doktori su ga upozorili da bi svaka sledeća operacija bila mnogo rizična.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Ovaj Supermen treba da ide u teretanu. Jedini pravi način da se do "čeličnih trbušnjaka" dođe jeste vežbanje i pravilna ishrana", rekao je doktor Teri Dubrou.

Međutim, Čavez je priznao da "voli da jede čokoladu", pre nego što je rekao da je razočaran što su doktori odbili da ga operišu još jednom.

Operisala sve što je mogla da bi ličila na karikaturu: Kristina (31) danas izgleda ovako! (FOTO)

"Ne kajem se ni zbog čega. Zašto bih? Sve što mi je desilo u životu bilo je pozitivno zahvaljujući Supermenu. Kada mi telo bude reklo da ne može više da izdrži ili kada me doktor bude uverio da moj organizam to ne može da podnese zbog starosti, onda ću prestati sa operacijama", kaže Čavez.

Herbert je se poslednje tri godine nalazi i u Ginisovoj knjizi rekorda, jer poseduje najveću kolekciju Supermenovih suvenira na svetu.

On tvrdi da ima preko 5.000 predmeta (postera, lutaka u prirodnoj veličini i igračaka, između ostalog), ali se neće zaustaviti na tome, već planira da kolekciju poveća do 10.000 predmeta. Zbog nje se čak i preselio, jer u starom domu nije imao mesta za sve suvenire.

Unakaženi: Najgore plastične operacije ikada! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs