Tajna savršenog tela

Slavne žene lažu da drže dijete i vežbaju: Umesto zdravog života, one konzumiraju ovo!

Asitentkinja holivudskih zvezda otkrila je da za perfektnu figuru zvezda nisu zaslužne ni dijete ni vežbe, i da zato ne treba da verujete glumicama i pevačicama kada pričaju kako dolaze do tog rezultata
Lepi & Zdravi
08:58h
Foto: Profimedia

Mislili ste da su za perfektnu figuru zvezda zaslužni dijete i vežbe? Grdno se varate!

 

Asitentkinja holivudskih zvezda otkrila je da je to potpuna laž!

 

Ana (34) tvrdi da su najpoznatije glumice iste kao i sve druge žene - nemaju živaca da opsesivno drže dijetu ili da prolivaju znoj u teretani. Šta ih razlikuje? One znaju jednu tajnu mršavljenja.

 

Dijeta japanskih monaha: Za 10 dana izgubite 10 kilograma!

 

Ova devojka upoznala je Holivud iznutra. Tamo se bavila različitim poslovima - bila je recepcionarka u filmskom studiju, pomagala je čak u organizaciji dodele Oskara. Poslednjih 6 godina je radila kao lična asistentkinja jedne od najpopularnijih glumica.

 

"Ne mogu da otkrijem njeno prezime, ali verujte mi da je to osoba koju svi poznaju, jedna od najcenjenijih zvezda filma sada", kaže Ana u intervjuu.

 

Kako je to biti u okruženju velike zvezde?

 

"Kada si asistent zvezde, provodiš s njom dane. Znaš sve o njenom životu, poznaješ njene najveće tajne", objašnjava ona i dodaje da upravo zato i poznaje tu jednu od najskrivanijih tajni zvezda filma.

 

Usprkos tome što se misli, nije lako biti zvezda. Postati poznat je jedna stvar, ali kako ostati na vrhu toliko godina? Ženama je još teže. Kod glumica je izgled veoma važan. Zato moraju uvek da oduševljavaju idealnom figurom.
Ipak, vrlo je teško održati takvu figuru. Osim toga, dešava se da moraju da se ugoje zbog uloge, a potom da se munjevito vrate na idealnu težinu kako bi mogle da nastupaju u sledećoj reklami ili da izgledaju božanstveno na crvenom tepihu.

 

Vitka linija posle 40-e: Dva osnovna uslova za lepotu i zdravlje!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako većina glumica tvrdi da je njihova linija zasluga gena, rigoroznih dijeta ili vežbi, istina je potpuno drugačija!

 

"Nemojte da verujete u to što govore zvezde u intervjuima. Praktično sve glumice sa kojima sam razgovarala koriste ovaj način za mršavljenje. Naravno, nijedna od njih to neće priznati, ali svi to znaju u Holivudu", otkriva asistentkinja zvezda.

 

Dakle, na čemu se zasniva ova tajanstvena metoda? Pokazalo se da se ona bazira na svojstvima jednog prirodnog sastojka koji podstiče mršavljenje.

 

"Trenutno najmoderniji i najdelotvorniji način za mršavljenje u Holivudu je uzimanje ketona maline. Glumicama je važno da postignu i održe idealnu figuru brzo, sigurno i bez napora. Keton maline ispunjava sve te zahteve", objašnjava Ana.

 

Šta je upravo keton maline? Profesor Džon Leri sa Međunarodnog instituta za dijetetiku objašnjava:

 

"Keton maline je supstanca koja se može uzeti iz voća maline. Poseduje jaka svojstva koja podstiču mršavljenje. Ipak nije lak za nabavku, u jednom voću ga je malo. Zato kako bi se postigli efekti koje obezbeđuje jedna kapsula sa ketonom maline, trebalo bi da se pojede čak nekoliko stotina kilograma malina", ističe Leri.

 

Probajte i uverite se: Ukusan kolač koji topi kilograme! (RECEPT)

 

On je i objasnio kako deluje keton maline na organizam.

 

"Kao prvo, on prisiljava organizam na sagorevanje glukoze, dakle šećera, uglavnom u jetri. Dalje, što je vrlo važno, usporava oslobađanje šećera u krvi, a kada se u krvotoku ne sakuplja šećer, ne sakuplja se ni masnoća, jer se upravo šećer pretvara u masnoću. Sinergija tih delovanja omogućava istovremeno sagorevanje, kao i blokiranje odlaganja masnoća na prirodan i siguran način", objašnjava profesor.

 

On dodaje da je uz korišćenje ketona maline moguć gubitak čak 10 kg mesečno, bez dijete, vežbi, bez ikakvih promena dosadašnjeg stila života.

 

"Zahvaljujući ovoj metodi, mogu se postići brži i trajniji rezultati u mršavljenju, jer nijedna dijeta ili fizička vežba nisu tako prilagođene delovanju našeg organizma kao ova metoda", zaključuje profesor.

 

Slavni ruski dijetolog otkriva: Ovo je jedini način da smršate, a da se kilogrami ne vrate!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs