I dalje radi u modnoj industriji

Tajna fantastičnog izgleda El Mekfirson (51): 4 navike koje ne menjaju njeno telo!

El je dobila nadimak Telo zahvaljujući zapanjujućoj figuri koja se u poslednje tri decenije uopšte nije promenila
Lepi & Zdravi
08:50h Autor:
Tajna fantastičnog izgleda El Mekfirson (51): 4 navike koje ne menjaju njeno telo!
Foto: Profimedia

Australijska manekenka El Mekfirson dobila je nadimak "Telo" zahvaljujući zapanjujućoj figuri koja se u poslednje tri decenije uopšte nije promenila. Ne čudi zato što lepa El u 52. godini izgleda bolje nego nikad pre, niti što i dalje radi u modnom svetu. Evo njenih tajni:

1. Ishrana

El jede zdravu hranu. Na njenom jelovniku nalaze se namirnice poput kvinoje, ribe, avokada, spanaća, kelja, badema i korenastog povrća, a svakog dana popije 3 litre vode.

"Ugađam sebi s malo tamne čokolade posle ručka ili večere, ponekad sebi priuštim puter od kikirikija i sir. Nazivam sir posebnim zadovoljstvom jer ne jedem puno mlečnih proizvoda. Radije "zgrešim" s karijem", priznaje El.

Pila je tri litra vode dnevno samo nedelju dana: Rezultati je oduševili!

2. Suplementi

"Koristim vitaminski suplement već godinama. Ako zaboravim da ga ponesem sa sobom, vratiću se kući jer više ne mogu da zamislim dan bez njega. Sat i po nakon jutarnjeg espresa popiću svoj smuti. Obično stavim 2 čajne kašičice u hladnu vodu od kokosa, ili ih pomešam s malo bademovog mleka i voća", otkriva El.

Dženifer Aniston otkrila tajne: Evo čemu duguje fenomenalan izgled!

3. Vežbanje

Australijska manekenka nije oduševljena vežbanjem u teretani, umesto toga preferira da održava kondiciju bavljenjem različitim sportovima.

"Volim da pešačim, vozim bicikl, snoubord i da skijam na vodi, a trenutno dosta plivam. Volim da kombinujem različite sportske aktivnosti, ali bez obzira na to šta radim i gde se nalazim svaki dan odvojim 45 minuta za neku vrstu vežbanja", kaže El.

Za seksi i vitke noge: Kako se pravilno rade iskoraci! (VIDEO)

4. Samopouzdanje

"Mudrija sam i imam više duha. S godinama se povećala moja sposobnost da se nosim s novim situacijama. Mislim da sada izgledam mnogo bolje nego kad sam bila mlađa. Radim mnogo manje stvari za ulepšavanje, ali fokusiram se na osnovu: lepe ruke i nokte, dobra boja kose i frizura - to je moja bjuti rutina", otkriva El Mekfirson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs