Strašno

Ranije se operisala, sad se peče: Pamela Anderson radi užasnu stvar! (FOTO)

Plava seks bomba svakodnevno izlazi na +40 i praktikuje jednu štetnu naviku
Lepi & Zdravi
05:44h Autor:
Ranije se operisala, sad se peče: Pamela Anderson radi užasnu stvar! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pameli Anderson su dosadile plastične operacije, pa je pronašla novu štetnu naviku. Bivša plejboj zečica i najseksipilnija majka na kugli zemaljskoj rekla je da više ne ide na tretmane kod plastičnih hirurga jer želi da vidi kako će da izgleda kad ostari.

Nova navika je još opasnija. Naime, plava seks bomba ne koristi kremu za sunčanje iako je po ceo dan na suncu. Svakodnevno je na plaži na + 40 i nikada nema zaštitu, što je problematično.

Pamela Anderson ume da se razvede: Bogatija za milion dolara!

Time je u potpunosti otkrivena tajna njenog staračkog izgleda, usprkos plastici koju je obavila. Mnoge njene koleginice zgrožene su činjenicom da Pamela ne štiti svoju kožu ni na koji način, premda zna koliko je to opasno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ne možemo, međutim, da osporimo da je i dalje savršeno zategnuta, a bujno poprsje i dalje je njeno najjače oružje. Iako je grudi prvo povećavala, a zatim smanjivala, u telu je i dalje seks bomba , a njen slavni dekolte i dalje je spektakularan.

Zar opet: Pamela Anderson se po treći put razvodi od istog čoveka!

U Americi su pak sve glasnija zlobna šaputanja o njenom staračkom izgledu. Izjavom da nikad ne koristi kremu za sunčanje holivudskim dermatolozima samo je dala "vetar u leđa" da još više propovedaju o štetnosti sunca na zdravlje i na kožu.

Pamela se ne obazire na glasine. Na svim fotografijama ponosno stoji sa smeškom na licu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs