Varljiva ljubav

Zar opet: Pamela Anderson se po treći put razvodi od istog čoveka!

Zvezda serije "Čuvari plaže" podnela je zahtev za razvod braka od Rika Solomona po treći put, a kao razlog navela je "nepomirljive razlike"
Vip priča
14:02h Autor:
Zar opet: Pamela Anderson se po treći put razvodi od istog čoveka!
Foto: AP

Pamela Anderson odlučila je da se razvede. I to ne bi bilo ništa neobično, niti bi bila prva ili poslednja koja stavlja tačku na brak, da se Pamela Anderson ne razvodi od dva puta bivšeg muža.

Nema više plave uvojke: Pamela Anderson sa muškom frizurom! (VIDEO)

Naime, Pamela se u januaru 2014. udala za Rika Salomona, sa kojim je već bila u braku. Prvi put su se venčali oktobra 2007, rastali se posle samo dva meseca, a drugi put venčali su se u januaru 2014. godine. Kao razlog za razvod oba puta glumica je navela "nepomirljive razlike".

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Međutim, nedugo potom, par je uočen kako se ljubi u Malibuu, pa su odlučili da obnove romansu. Ipak, Pameli to nije bilo dovoljno, pa je opet podnela zahtev za razvod braka u sredu.

Rik Solomon najpoznatiji je po svojoj ulozi u snimku seksa sa bogatom naslednicom Paris Hilton.

I Pamela Anderson je imala upečatljivi snimak seksa sa nekadašnjim mužem Tomijem Lijem, koji je snimljen na njihovom medenom mesecu 1995. godine.

Sećate li se Kerolin iz Čuvara plaže? Razočaraće vas kako danas izgleda! (FOTO)

Poznatoj glumici ovo je četvrti brak po redu, a Rik je ranije bio u braku sa glumicom Šenon Doerti, poznatijoj po ulozi u seriji "Čari".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs