Korisni saveti

Helena Kristensen (46) otkrila tajnu: Kako je čuvena manekenka i dalje mladolika!

Nekadašnji supermodel i u 46. godini oduševljava svojim mladalačkim izgledom i lepotom koja ostavlja bez daha, a nega joj je mnogo jednostavnija nego što mislite
Lepi & Zdravi
17:30h Autor:
Helena Kristensen (46) otkrila tajnu: Kako je čuvena manekenka i dalje mladolika!
Foto: Profimedia

Lepa brineta Helena Kristensen (46) koje se mnogi sećaju iz legendarnog spota "Wicked Game" Krisa Ajzaka, u intervjuu za Madame Figaro je otkrila da je nije bila oduvek disciplinovana po pitanju brige za telo i da je prednosti vežbe otkrila tek u 30-im.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ona priznaje da je veliki gurman i da se divi ljudima koji mogu da budu na dijetama.

Monika Beluči ima caku: Kako briše godine sa lica? (FOTO)

"Nisam se nikad izgladnjivala niti sam bila na dijeti. Volim dobro da jedem. Imam dobar metabolizam, a tek sam u tridesetim počela da se bavim sportom. Volim boks i brzo trčanje", kaže danska lepotica, inače mama 15-godišnjeg Mingusa. Osim boksa i trčanja, Helena obožava plivanje i pešačenje u prirodi.

Što se tiče bjuti rutine, Helena ne komplikuje.

"Svaki dan koristim losion za lice, serum i hidratantnu kremu. A nekad dok čistim stan, na lice stavim hranljivu masku. Trudim se da se dobro naspavam i da pijem puno vode. Čini se da taj recept zasad daje rezultate", smije se Helena dodajući da ponekad uživa u blagodetima mikrodermoabrazije i tretmana na bazi preparata od zelenog čaja.

Jednostavan recept za masku koja zateže kožu: Potrebna su vam samo tri sastojka!

"Nakon toga moja koža zaista blista", otkriva Helena koja je 1986. bila Mis Danske. Iako ju je Versaće proglasio vlasnicom najlepšeg tela na svetu, slavna manekenka kaže je više vesele komplimenti na račun njene inteligencije. Inače, preduzimljiva Helena je odnedavno i kreativna direktorka ERH101, kompanije koja se bavi proizvodnjom parfema.

"Oduvek sam bila luda za mirisima, a ovo je bila prilika koja se ne propušta. Uživam u poslu i svaki dan učim", kaže Helena.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs