Probajte je

Drevna japanska terapija vodom: Produžava život za 20 godina!

Tradicionalna medicina preporučuje pijenje vode odmah nakon buđenja kao najvažniju prirodnu zdravstvenu naviku
Lepi & Zdravi 30.05.2015. - 15:38h Autor: zdravljebezdoktora.com
Foto: Shutterstock

Japanska tradicionalna medicina preporučuje konzumiranje vode odmah nakon buđenja kao najvažniju zdravstvenu naviku. Naučnici su zvanično potvrdili efikasnost ovakve prakse.

 

Japanska vodena terapija daje odlične rezultate kao prirodno sredstvo za tretiranje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova, srčanih problema, masnoća u krvi, bolesti bubrega, mokraćnih kanala, nervnog rastrojstva, hemeroida, bolesti očiju, menstrualnih tegoba, opšte slabosti, gubitka energije i za čišćenje organizma.

 

Po uzoru na kraljicu Leticiju: Frizura koja briše godine sa lica! (FOTO)

 

Japanska vodena terapija obavlja se na sledeći način:

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ujutro odmah posle buđenja, pre pranja zuba, potrebno je popiti 4 čaše mlake vode odnosno oko 640 ml. Nakon što popijete vodu, sledećih 45 minuta ne treba ništa drugo piti ili jesti. Posle toga nastavljate normalno sa svojim rutinama.

 

Terapija preporučuje i konzumiranje mlake vode tokom sva tri obroka i do 15 minuta posle, a nakon toga pauzu 2 sata od jela i dodatne vode. Terapija daje izvrsne rezultate za većinu tegoba i čišćenje organizma već nakon 30 dana korišćenja.

 

Indijski lek star 5.000 godina: Očistite telo od otrova!

 

Preporuka je da se ovakav način konzumiranja vode usvoji kao stalno životno pravilo. Ne postoje nikakve posledice i opasnosti od ovakve terapije osim što može uzrokovati nešto učestalije mokrenje. Oni kojima je teško započeti dan sa preko pola litra vode, a posebno starijima i bolesnima preporučuje se postepeno dostizanje željene količine od 4 čaše vode ujutro.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Na mnogobrojnim forumima na internetu možete pronaći brojna svedočanstva ljudi koji su značajno popravili svoje zdravlje, energiju i fizički izgled primenom ove jednostavne terapije.

 

Stanovnici Japana za razliku od zapadnog sveta skoro nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani i skloni su konzumiranju toplog čaja uz hranu.

 

Japanci su jedna od najzdravijih i dugovečnijih nacija na zemlji, a 2008. godine imali su registrovano preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

 

Brzo jutarnje zatezanje lica: Jednostavan ritual od 30 sekundi!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...