Čim se probudite

Brzo jutarnje zatezanje lica: Jednostavan ritual od 30 sekundi!

Zaboravite na skupe kreme i kozmetičke tretmane jer ovaj postupak ne košta ništa, a vraća svežinu i eleastičnost koži
Nega
14:02h Autor:
Brzo jutarnje zatezanje lica: Jednostavan ritual od 30 sekundi!
Foto: Thinkstock

Uranjanje lica u hladnu vodu sa kockicama leda preporučuje Loren Konrad, obećavajući kako upravo ovaj postupak zateže kožu lica.

Kineski metod podmlađivanja ledom: Čudesna tačka Feng Fu briše bore!

Sve što vam treba je posuda sa hladnom vodom i nekoliko kockica leda, koje ćete u nju staviti. Nakon što pripremite hladnu kupku, uronite lice i držite ga unutra oko 30 sekundi.

Ukoliko ste zimogrožljivi postupak možete raditi u 3 intervala po desetak sekundi. Pripazite da vam je kosa vezana kako je ne biste nakvasili. Ova jutarnja rutina ima čak 4 blagotvorna efekta na kožu lica i deluje poput prirodnog fejsliftinga.

Najjeftiniji recept za mladoliki izgled: Besplatna 5:2 dijeta za kožu!

1. Smanjuje crvenilo

Bez obzira na to da li vam je lice crveno zbog reakcije na neke kreme ili imate blago crvenilo od sunca, ledena voda će delovati umirujuće.

2. Zateže kožu

Ovo je idealan tretman i za sve koji imaju problema sa proširenim porama. Osim što će hladna voda skupiti pore osiguraće i glatkiju kožu.

Domaći puder za lice u samo 6 koraka: Napravite sami prirodnu šminku!

3. Smanjuje bore

Iako se o borama ne brinemo dok ih ne dobijemo, jutarnji ritual sa hladnom vodom mogao bi da odloži nastanak prvih bora.

4. Daje svežinu

Verovatno mnogi za jutarnje umivanje koriste hladnu vodu koja izvrsno razbuđuje pa im neće biti problem da je dodatno ohlade kockicama leda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs