Svaka žena treba da zna

Koni (47) dve godine nije pogledala u ogledalo: Najbolja lekcija koju sam naučila o lepoti! (FOTO)

Nakon gomile preparata za lepotu koje je probala, glumica je otkrila jedini način kako da vam koža ostane lepa i mladolika
Lepi & Zdravi
14:14h Autor:
Koni (47) dve godine nije pogledala u ogledalo: Najbolja lekcija koju sam naučila o lepoti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Koni Briton otkrila je javnosti šokantnu činjenicu - prošlo je cele dve godine od kada nije obratila pažnju na svoj odraz u ugledalu! Ona misli da je to način da se dostojanstveno stari - zapravo, ključ je u tome da se ne opterećujete previše svojim izgledom!

Kada je usvojila malog Jobija iz Etiopije i konačno se ostvarila kao majka, Konin život se potpuno promenio, kao i njen pogled na lepotu - više nije imala vremena da konstantno misli o svom izgledu.

Podmladite se bez dinara ulaganja - Masaža lica kašikama daje odlične rezultate! (VIDEO)

"Pošto nosim profesionalnu šminku svakodnevno, volim da se opustim i odem u supermarket ili šetnju bez šminke. Uvek sam više cenila prirodan izgled" - priča Koni, koja se prijatnije oseća u pamučnoj trenerci nego tip top sređena na crvenom tepihu.

Takođe, Koni se oseća kao prava srećnica jer nijedna njena uloga nije zavisila od fizičkog izgleda i to joj je pomoglo da se oslobodi pritiska javnosti da uvek mora biti lepa.

Njoj niko veruje da ima 45 godina - Kako Laura ostaje zgodna i mladolika u petoj deceniji! (FOTO)

Foto: Profimedia / Beta
Foto: Profimedia / Beta

"Kako starim, sve više viđam druge glumice mojih godina koje su zaista prelepe, ali gube svoju istinsku lepotu upravo zato što toliko polažu na taj ideal" - objasnila je Koni.

Glumica je odlučila i da otkrije tajnu kako uspeva da izgleda mladoliko pred kraj pete decenije:

Da li verujete da ova žena ima 60 godina - Na Kristi vreme nije ostavilo traga! (FOTO)

"Probala sam svakakve preparate, ali definitivno jedino što može da vam pomogne i ima efekat svaki dan jeste sveže povrće i zdravi, zeleni smutiji" - ispričala je Koni, koja tvrdi da se samo od balansirane ishrane oseća lepo u svom telu.

Takođe, ona smatra da je za fizički izgled zaduženo psihičko stanje u kom se čovek nalazi i da uopšte nije važno da li ste obukli skupu garderobu i stavili tonu šminke. Koni izbegava i proizvode pune aditiva i hemikalija, već bira prirodnu lepotu, što je zapravo i tajna njene blistave kože:

"Morate shvatiti da proizvodi protiv starenja i za ulepšavanje sadrže mnogo materija koje ni malo nisu dobre ni za zdravlje ni za izgled. To je važno isto koliko i hrana koju jedemo" - zaključila je Koni Briton.

5 namirnica koje brišu godine sa lica - Sačuvajte mladolikost!

AP / Beta
AP / Beta

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs