Preterao

Bez reči, jedan gest je bio dovoljan: Melanija očitala bukvicu Donaldu Trampu pred svima!

Shvatišvi da je preterao, novopečeni predsednik okrenuo je sve na šalu
Vip priča
10:38h Autor:
Bez reči, jedan gest je bio dovoljan: Melanija očitala bukvicu Donaldu Trampu pred svima!
Foto: Reuters / Rick Wilking

Strasti oko inauguracije novog predsednika Amerike Donalda Trampa ne stišavaju se.

Svi svetski i domaći mediji prenose novine, detalje i izjave predsedničkog para, a jedan trenutak koji se odigrao na svečanoj večeri prilikom govora povodom inauguracije ostaće posebno upamćen, naročito kod žena.

Naime, dok je držao svoj govor, Tramp je zahvalio supruzi Melaniji što je sve vreme uz njega, iako je prethodnih meseci preživela težak period zbog svih priča o njoj koje su kružile po medijima.

"Samo želim da ti se zahvalim, draga, što si bila tako divna u ovom periodu", obratio se Donald Melaniji, a zatim joj ponudio da priđe mikrofonu i kaže nešto.

Kad je Melanija kročila na podijum, cela sala je ućutala: Svi detalji sa svečanog bala (FOTO)

Foto: Reuters / Jonathan Ernst
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

Melanija je uz osmeh odmahivala glavom i slala Donaldu signale da ne želi da govori, budući da se salom orio smeh. Dodatni razlog možda jeste i to što Amerikanci iz nekog razloga nisu previše oduševljeni novom prvom damom, ali Donald je bio uporan, pa je Melanija morala da popusti.

"Divno je biti ovde i hvala svima na podršci. Sutra počinjemo sa poslom. Mnogo odgovornosti i rada je pred nama, ali ponovo ćemo Ameriku učiniti velikom", kratko je rekla Melanija, a zatim krenula da siđe sa bine.

Predsednik je prišao da joj pomogne, a zatim joj pokazao na koju bi stolicu trebalo da sedne.

Tramp veruje samo ovoj ženi: Sve što niste znali o Ivanki Tramp!

Taj gest kao da je dodatno razbesneo prvu damu, koja je samo klimnula glavom i sa osmehom otišla što je dalje mogla od stolice na koju je Donald pokazao.

Shvatišvi da je pogrešio, novopečeni predsednik okrenuo je sve na šalu i u mikrofon rekao "Izgleda da ne želi da sedi pored tebe, File", i vratio se svom govoru, a Melanija je suprugu rekla sve što je imala demonstrativnim maršem ka izlaznim vratima.

Melanija Tramp u belom kombinezonu: Zasenila sve prve dame na svetu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs