Njoj je pomogla, a i vama će

Jedna jedina zdrava navika koja je direktorki Fejsbuka promenila život: Razlika je ogromna!

Šeril Sendberg, operativna direktorka društvene mreže Fejsbuk, u razgovoru sa Arijanom Hafington shvatila je šta je to što će joj život promeniti iz korena
Lepi & Zdravi
11:34h Autor:
Jedna jedina zdrava navika koja je direktorki Fejsbuka promenila život: Razlika je ogromna!
Foto: Reuters

Šeril Sendberg, operativna direktorka društvene mreže Fejsbuk, tokom susreta i razgovora sa Arijanom Hafington, glavnom i odgovornom urednicom, i suosnivačem elektronskog medija Hafington Post, shvatila je da joj je potrebna jedna bitna promena u životu.

Naučite od milijardera: 7 korisnih navika!

Na Ekonomskom forumu u Davosu, Sendberg se susrela sa Arijanom, svojim nezvaničnim "trenerom spavanja", te otkrila sve pozitivne efekte koje joj je doneo kvalitetan i redovan san. Transformacija je, prema rečima direktorke Fejsbuka, potpuno neverovatna, prenosi Hafington Post.

Ne budite previše fini ako želite da vas poštuju: Osam navika koje morate da promenite!

Ona je shvatila da bi dovoljno sati spavanja trebalo svakom da postane prioritet.

"Osećam se mnogo bolje zahvaljujući tebi", kaže Šeril Arijani. "Prosvetlila si me. Bila si u pravu kada si rekla da mi je potrebno više sna. Kada jednom dobijete decu, i sami uviđate koliko su nervozna i nemoguća kada nisu naspavana. Kada su naspavana, sve im je potaman i super. I onda sam shvatila da sam i ja doslovce takva. Samoj sebi sam kao prioritet odredila dovoljno sna - razlika je ogromna!", zaključuje direktorka Fejsbuka.

Amal Alamudin zgrožena navikom Džordža Klunija u krevetu: To je odvratno!

Inače, poznato je da Hafingtonova izričito poštuje pravilo 8 do 9 sati sna. Dakle, svako veče u 22.30 ona leže u krevet, isključuje i izbacuje sve elektronske uređaje iz spavaće sobe i tone u san. Uvek podseća i sebe, a i druge, koliko je kvalitetan i redovan san bitan.

"Kada sam lišena sna i umorna, sve shvatam lično, ne mogu da donosim ispravne odluke... jednostavno ne vredi tako da se živi", rekla je jednom prilikom za australijski portal Mamamia.

OVDE saznajte šta još moćna žena Arijana Hafington savetuje sve koji žele da uspeju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs