Pevačica smršala neverovatnih 50 kg pa se skinula: Ako će svi stalno pričati o mojoj kilaži mogla bih i zaraditi na tome

Mnogi su komentarisali njenu težinu nakon trećeg porođaja, sada je odlučila da svima zapuši usta

Lepi & Zdravi
Pevačica smršala neverovatnih 50 kg pa se skinula: Ako će svi stalno pričati o mojoj kilaži mogla bih i zaraditi na tome
Foto: Printscreen instagaram

Američka pevačica i glumica Džesika Simpson oduševila je svoje pratioce novim, izazovnim fotografijama. Džesika je pozirala u ružičastom korsetu i providnom, čipkanom donjem vešu, te s ponosom pokazivala svoju vitku, zategnutu, figuru. Kosa je bila stilizirana u opuštene talase, a modni dodaci i šminka bili su vrlo upečatljivi.

Džesika je 2019. otkrila da je izgubila oko 50 kilograma i to gotovo pola godine nakon trećeg porođaja. Pre toga imala je 108 kilograma. Kao što je poznato, pevačica sa suprugom Erikom Džonsonom ima kćeri Birdi i Maksvel i sina Ejsa.

Ona se pridržavala plana ishrane i prelazila 14.000 koraka dnevno uz pomoć ličnog trenera, prenosi Daily Mail.

Pevačica je rekla da se o njenoj težini godinama nagađalo, a to je bio i jedan od razloga zašto je odlučila pokrenuti vlastitu modnu liniju "The Jessica Simpson Collection".

"Ako će svi stalno pričati o mojoj kilaži, mogla bih i zaraditi na tome i pretvoriti to u posao prodaje odeće i prihvatanja", smatra Džesika.

Stil / jutarnji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs