Bruje da je Lima istopila sve filere na licu! Izašla s njom na kafu bez trunke šminke, izgleda bolje nego kao devojka

Smršala uz jednostavan trik, a sad se pojavila bez šminke i izgleda bolje nego u momentima kada je bila najtraženiji top model!

Lepi & Zdravi
16:35h
Bruje da je Lima istopila sve filere na licu! Izašla s njom na kafu bez trunke šminke, izgleda bolje nego kao devojka
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Adriana Lima primećena je u Los Anđelesu kako ćaska sa drugaricom uz kafu i to bez trunke šminke! Naime, njeno lice je sve oduševilo, nema ni jednu boru, a izgleda neverovatno sveže, te su se mnogi složili da njoj maskara, puderi i ostali proizvodi za ulepšeavanje nisu ni potrebni! Takođe, po svetskim medijima se šuška da je razgradila sve hijaluronske filere koje je imala na licu, ali manekenka se nije oglašavala povodom ovih glasina.

Zanosna Brazilka sada je velika inspiracija mnogim damama lepšeg pola i to iz više razloga. Kada je imala višak kilograma, nije dozvolila da je brojni zluradi komentari pokolebaju. Iako su je povređivali, uspela je da se izdigne iz situacije. I ne samo to, nego je vredno trenirala, vodila računa o ishrani i vratila svoju devojčaku figuru! Sva nadutost je nestala, mišići su isklesali, a ona je lepša nego ikada.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A nedavno je pokazala da joj je omiljena aktivnost - preskakanje vijače! Ova vežba, pored toga što je zabavna, jedna je od najpopularnijih kardio caka za mršavljenje.

Ona je omiljena jer je lako izvode i početnici, ne zahteva skupu opremu i teretanu, kao ni previše prostora, a vrlo je efikasna – Elite SRS piše da se za jedan minut preskakanja vijače sagori od 10 do 15 kalorija, odnosno da se tokom petnaestominutnog vežbanja gubi 250-200 kalorija!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs