Poslušala je savet Novaka Đokovića i u 6. deceniji istopila kilograme: Izbacila 1 namirnicu iz ishrane i skinula 20 kg

Pevačica Nina Badrić smršala je uz ishranu koju praktikuje Novak Đoković.

Lepi & Zdravi
13:41h
Poslušala je savet Novaka Đokovića i u 6. deceniji istopila kilograme: Izbacila 1 namirnicu iz ishrane i skinula 20 kg
Foto: Printscreen Instagram/ badrich

Slavna pevčacia Nina Badrić uveliko gazi 6. deceniju, a mnogi de pitaju na koji način uspeva da održi liniju tako savršenom. Poznato je da je pevačica imala oscilacije kada su kilogrami u pitanju, a jednom prilikom otkrila je kako je upsela da reguliše višak kilograma.

Naime, za sve je zaslužna ishrana, koja, ne samo što je redukovala njenu težinu, već joj je dala dodatnu snagu.

"Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla", navela je Nina jednom prilikom i dodala:

"Moja snaga se udvotostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život."

Nina Badrić
foto: Instagram / Melbournehairblogger

Nakon što je iz ishrane izbacila meso, uočila je velike promene, kako u energiji, tako i u fizičkom izgledu. Naime, pevačica je nekada imala 83 kilograma, a uspela je da smrša čak 20, te sada ima 63.

"Prestala sam da jedem meso i desile su se velike promene u mom organizmu. Konačno sam zadovoljna kilažom, ali se i mnogo bolje osećam. Ranije bih, kada pojedem komad mesa, obavezno dva sata odspavala, jer sam bila umorna. A sada sam čila, mila i vesela. Čak mi je maserka rekla da mi je bolji tonus kože. Baš sam zadovoljna", objasnila je pevačica.

Kako kaže testo je svela na minimum, a više ne konzumira slatkiše, ali ni gazirane sokove.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/badrich

"Gazirana pića više ne pijem, a testo sam svela na minimum. Ponekad pojedem neku pastu ili pitu. Takođe sam i slatkiše prestala da jedem. Ali kada mi se baš prijede čokolada, pojedem dve-tri kockice, kaže Nina.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs