Dragana Kosjerina se kune u 1 vežbu, radi je 3 puta nedeljno: Zato je u 37. na plaži bomba, nema trunku sala, ni celulit

Za Daraganu Kosjerinu odavno su, čini se, godine krenule da idu unazad, jer nikad bolje i mlađe nije izgledala!

Lepi & Zdravi
18:53h
Dragana Kosjerina se kune u 1 vežbu, radi je 3 puta nedeljno: Zato je u 37. na plaži bomba, nema trunku sala, ni celulit
Foto: Printscreen Instagram - dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina je jedna od najprepoznatljivijih i najomiljenijih televizijskih voditeljki u Srbiji. Jedan od ključnih razloga za Draganinu popularnost je njena harizma i jedinstveni stil vođenja programa. Poznata je po svom toplom osmehu, elokvenciji i sposobnosti da se prilagodi različitim situacijama i gostima. Međutim, lepotva ova brinete je očaravajuća, te niko ne veruje da ima uskoro puni 37 godina! Najčešće se mogu čuti komentari da je za nju zauvek vreme stalo u dvadesetim, međutim za Draganin savšren izgleda najzaslužniji je redovan trening i zdrava ishrana, iako sebi ponekad da malo oduška.

Kod sebe najviše voli to što je pravična.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen Instagram - dragana.kosjerina

"Volim što sam pravična i iskrena, zahvalna sam porodici na dobrom vaspitanju i što su me učili šta je dobra mera. Svi imaju dane kada požele da promene toliko toga, u sebi i na sebi. Međutim, važno je da povremeno pokušate da “odmerite” sebe i zapitate se: Da li bih osobu kao što sam ja sebi poželeo za prijatelja? Odgovor će vam reći na čemu treba da poradite" rekla je Dragana za "Stil".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram - dragana.kosjerina

Ne misli da je lepota teret.

"Prirodno je da čovek poželi da se primeti uloženi trud i poslovni rezultati. Dočekala sam prave profesionalne komplimente, one koji se ne tiču moje frizure, haljine, figure ili šminke. Odavno ne čeznem za njima. Ne volim da govorim o lepoti kao teretu. Niti mislim da je put lepih žena nužno teži. Svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove".

Kako izgleda Draganina ishrana?

"Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso. Ne volim radikalne dijete i ne verujem u njih. Umerenost i raznovrsnost".

A lepa voditeljka se kune u reformer pilates, te ga svim damama toplo preporučije.

"Nekad sam trenirala “sezonski” ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam", istakla je jednom prilikom za naš magazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs