NAJBOLJE POMOĆNO OSVETLJENJE: I praktično i dekorativno za svaku prostoriju!

U zatvorenom prostoru je jako važno kakvo je osvetljenje.

Lepi & Zdravi
Autor:
NAJBOLJE POMOĆNO OSVETLJENJE: I praktično i dekorativno za svaku prostoriju!
Foto: Promo

Svetle prostorije donose mir i nekako se osećate sigurnije i opušteno. Pored osnovnog osvetljenja, isto je važno da imate i pomoćno. Može da vam bude veoma praktično, a isto tako i dekorativno i kao pomoć tokom noći kada vam zatreba. Predlažemo vam komplet bežičnih lampi!

Lampa
foto: Promo

Ovaj komplet bežičnih lampi se sastoji od 3 lampe. Poseduju tajmer koji možete podesiti da se automatski isključi, a radi i na daljinski čak do 10 metara udaljenosti. Takođe ima i dugme na njima i svetlima možete upravljati i pojedinačno.

Vrlo jednostavno se postavlja, uklanjanjem zaštitne folije, tako da nema potrebe za bušenjem ili skrivanjem žica. Idealne su za nedostupna mesta kao što su plakari, ostave, viseće kuhinje, stepenice, ali i sve ostale prostorije. Daljinskim upravljačem možete podešavati različite opcije osvetljenja, kao i sam tajmer.

Lampa
foto: Promo

Lampa se može koristiti kao klasična zidna lampa, a možete je nositi i u delove kuće u kojima nemate svetlo ili na izlete i kampovanje. Idealne su i kao pomoćno osvetljenje u manjim prostorijama ili ormarima, ali i kao dekorativno osvetljenje na npr policama.

OVDE možete poručiti lampe po ceni od 1.250 rsd, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs