Kad čujete šta je ova lepotica koristila za negu lica povratićete: A zbog toga je na kraju ostala i bez dečka

Mlada devojka veoma je popularna na društvenim mrežama, ali ne prestaje da niže skandale, nakon što je imala problem sa profesorom u školi, sada ima problema i sa partnerom

Lepi & Zdravi
Kad čujete šta je ova lepotica koristila za negu lica povratićete: A zbog toga je na kraju ostala i bez dečka
Foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Influenserka po imenu Maleli tvrdi da je koristila smrznutu spermu svog dečka kao kremu za kožu lica šest meseci. Ona kaže da je svakodnevna upotreba sperme zamrznute u kockice leda učinila čuda za njeno lice.

Iako je navodno zbog toga njena koža zablistala, odnos između nje i njenog dečka se postepeno pogoršavao jer se on više osećao kao "snabdevač" nego kao partner.

Prema Malelji, ova činjenica je dovela do niza sukoba i na kraju do raskida.

Malila
foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

„Uvek sam tražila prirodne alternative za negu kože i, nakon mnogo istraživanja, otkrila sam prednosti sperme“, rekla je Maleli, koji ima 146.000 pratilaca na Instagramu (@malellifans).

„Da li ste znali da je sperma kolagenska bomba? Počela sam da koristim spermu svog dečka svakodnevno ujutru, čuvajući je u posudama za kockice leda da bih olakšala upotrebu."

Međutim, ova praksa je ubrzo postala sporna tačka između ljubavnog para, prema rečima influenserke, dinamika njihovog odnosa se drastično promenila.

Rekla je: „U početku mu je to bilo smešno i čak se osećao korisnim. Ali vremenom je naš odnos počeo da se hladi. Činilo se kao da je bio tu samo da obezbedi spermu koju sam koristila na svom licu."

Malila
foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Maleli objašnjava da su tenzije eskalirale do tačke u kojoj se njen dečko osećao neprijatno i potcenjeno. Rekla je: „Počeo je da se pita da li ga volim ili me samo zanima sperma koju mi je pružio.Osećao se više kao dobavljač nego kao partner, a to je potkopavalo našu vezu iz dana u dan."

Na kraju je počela da shvata da nešto nije u redu.

„Upotreba sperme kao nege kože zaista je delovala za moju kožu, ali cena je bila previsoka za našu vezu." zaključila je ova influenserka.

Inače 27-godišnja influencerka je kreator sadržaja za odrasle na Onlifans-u. A nedavno je podelila neobičnu epizodu iz svog života koja je izazvala veliki skandal.

Malila
foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Naime njen stari profesor u srednjoj školi ponudio je pristup njenom ekskluzivnom sadržaju u zamenu za časove finansijskog obrazovanja.

Maleli je podelila detalje o svom odnosu sa svojim učiteljem tokom poslednje godine srednje škole. „U to vreme sam bila užasna u njegovom predmetu, i upravo zbog toga je uvek više vodio računa da mi objašnjava sve proračune i formule“, priseća se mlada žena. „Nikada nije bilo nikakve vrste romantične veze između nas, jer sam u to vreme bila maloletna."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs