IZVUKLA SAM MOJU 12-GODIŠNJU ĆERKU IZ ŠKOLE KAKO BI MOGLA DA BUDE INFLUENSERKA: Želim da se posveti TikTok karijeri

Odluka povodom školovanja njene ćerke izazvala je totalni haos na drušvenim mrežama.

Lifestyle
10:08h Autor:
IZVUKLA SAM MOJU 12-GODIŠNJU ĆERKU IZ ŠKOLE KAKO BI MOGLA DA BUDE INFLUENSERKA: Želim da se posveti TikTok karijeri
Foto: printscreen/Instagram/kat_clark_

Ket Klark, australijska influenserka koja se može pohvaliti impresivnih 5,2 miliona pratilaca na TikToku, nedavno je ostavila svoje obožavaoce u čudu kada je javno saopštila svoju hrabru odluku koja je izazvala haos na društvenim mrežama.

Naime, ona je odlučila da svoju 12-godišnju ćerku Deju izvuče iz konvencionalnog školovanja kako bi se u potpunosti posvetila svojoj karijeri influensera.

Ket, koja je ponela titulu "Kreator godine" na TikTok-ovim nagradama 2022. godine, o ovoj temi pričala je na podkast-u sa Džodi Lukasom. Objasnila je da je tradicionalno školovanje bilo kul kada je imala redovan posao, ali sada, sa njenom karijerom influensera to jednostavno ne funkcioniše.

Deja čak počinje da dobija prilike i sada, tako da za nas školovanje od ponedeljka do petka od 9 do 3 ne funkcioniše jer smo morali da je poprilično izvlačimo iz škole“, rekla je ova majka.

Dakle, koji je plan igre? Ket je objasnila da će od naredne godine Deju školovati od kuće. Ona misli da je „savršeno vreme“ da se Deja posveti influensu, a ako ne uspe, uvek može da se vrati na tradicionaln način školovanja godinu dana kasnije.

Mislimo da je to najbolje za nju, samo zato što ne želimo da propusti ove prilike. TikTok oduzima mnogo vremena. To je ono što odgovara našoj porodici", opravdala se ona.

Sada, evo ključnog problema - Ketina starija ćerka, Latiša, napustila je pravni fakultet nakon samo šest meseci da bi se upustila u podcasting. Dakle, jasno je da tradicionalno obrazovanje nije nešto što funkcioniše kod ove porodice.

Da Deja želi da bude lekar ili advokat - ohrabrili bismo je da krene za tim snovima. Ali to trenutno nisu njeni ciljevi. Spremni smo da radimo sa njom šta god da se desi“, rekla je Kat.

Ne radi se samo o slavi i bogatstvu, ova majka želi da svoju decu nauči nekim životnim lekcijama. „Iskreno, volim da radim i sarađujem sa svojim ćerkama. Toliko je zabavno, kao da radim sa svojim najboljim prijateljima", rekla je Ket.

Ljudi su komentarisali na ovu temu: „100 posto bih pustio svoje dete da napusti školu da ima neki smer i da je dovoljno zrelo“.

U međuvremenu, oglasio se i profesor srednje škole: „Zašto prisiljavati dete da ostane u školi ako nije za njih?“

(Stil/Brightside)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs