SNIMAK KAJLI DŽENER POD TUŠEM PRIKUPIO MILIONSKE PREGLEDE: Citirala svoju sestru "I ja volim da radim legendarne stvari"

Kratak video rijaliti zvezde pod tušem privukao je veliku pažnju javnosti i zabeležio milionske preglede.

Celebrities
Autor:
SNIMAK KAJLI DŽENER POD TUŠEM PRIKUPIO MILIONSKE PREGLEDE: Citirala svoju sestru "I ja volim da radim legendarne stvari"
Snimak Kajli Džener pod tušem, Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kajli Džener je svojim novim TikTok-om pod tušem privukla mnogo pažnje dok je citirala svoju sestru Kim Kardašijan: „To je ikonično!“

U ovom kratkom videu, koji je trenutno prikupio neverovatnih 1,1 miliona pregleda, rijaliti zvezda se mogla videti skoro pa potpuno bez šminke sa svojom prirodnom lepotom. Njeni tamni pramenovi kose bili su zalizani dok joj se na lice slivala voda.

Tokom video snimka, Kajli je posebno naglašavala citat svoje sestre Kim Kardašijan, gde je rekla: „Zato što je legendarno. I ja volim da radim legendarne stvari."

Citat je iz nedavne epizode ​​Kardašijanovih u kojoj je osnivačica SKIMS linije objasnila svoju odluku da prihvati ulogu u "American Horror Story: Delicate".

„Ovo nije kao neka mala ulogica“, rekla je Kim Kardašijan. "Ovo je ozbiljna uloga u kojoj ću se pojaviti."

Majka četvoro dece je tada priznala: 'To je jedina stvar u koju sam jednostavno nesigurna."

Takođe kada su je pitali zašto se 'prijavila' za seriju, a Kim je odgovorila: 'Zato što je legendarno. I volim da radim legendarne stvari."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs