OD MISICE SA MEGATRENDA DO BIZNISA NA MALDIVIMA: Kavalijeva muza je živela BAJKU, a onda je njen san TRAGIČNO prekinut

Evo kako je izgledao životni put naše lepe misice čija je bajka tragično prekinuta.

Celebrities
Autor:
OD MISICE SA MEGATRENDA DO BIZNISA NA MALDIVIMA: Kavalijeva muza je živela BAJKU, a onda je njen san TRAGIČNO prekinut
Životna priča Sanje Papić, Foto: Milan Maricic/ATAImages

Sanja Papić je jedna od naših najlepših misica, a bila je čak i Kavalijeva muza. Ostvarivala je sjajne rezultate na raznim takmičenjima za lepotu, a pre udaje je uporedno gradila i veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga.

Krasila je mnoge naslovnice časopise, dok su se dizajneri oko nje doslovo otimali a o njenoj lepoti se pisalo i pričalo.

Kada je upoznala svog supruga advokata Mišu Ognjanovića, to je bila ljubav na prvi pogled i mislila je da je upoznala ljubav svog života, a onda je usledilo buđenje iz sna i bajka je tragično prekinuta.

Njen suprug ubijen je 2018. godine ispred njihovog stana na Novom Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, a Sanji i njihovoj ćerki Lari život se promenio iz korena.

Iako joj nije bilo lako nakon ubistva supruga, ona se posvetila biznisu, zasukala rukave i svojoj mezimici postala i mama i tata, oslonac i najbolji prijatelj.

Sanja Papić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Međutim, gde god bila, sa sobom nosi i ljubav koju je je imala sa Mišom, te neretko deli njihove zajedničke trenutke, prisećajući se lepih momentata, koji su joj i najveća uteha. Sanja posvećeno radi na tome da ćerkici obezbedi sve što joj treba u životu, prenosi Zadovoljna.rs

Ona je i pre udaje uspešno gradila karijeru, doduše, u modnim vodama, pa je zato dosta nas pamti po naslovim stranama modnih časopisa, ali i kao bivšu mis Srbije i Crne Gore.

Na izboru za mis sveta 2003. godine proglašena je za treću pratilju, a na izboru za mis Evrope drugu. Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija, čija je muza bila godinama. Bila je i zaštitno lice švajcarske kompanije za proizvodnju satova i nakita „Omega“.

Sanja Papić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rođena je 1984. godine u Novom Sadu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Nakon toga se seli za Beograd i upisuje Fakultet za biznis i marketing Evropskog univerziteta, a diplomirala je ekonomiju na Univerzitetu „Megatrend“.

U međuvremenu ju je primetila Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, nakon čega Sanja počinje da ređa uspehe kao manekenka.

Kao jedna od pet najlepših žena na svetu prisustvovala je brojnim ekskluzivnim događajima poput Filmskog festivala u Kanu, raznih sportskih takmičenja, kulturnih i humanitarnih manifestacija.

Danas je sve zamenila životom sa ćerkom na Maldivima, gde uspešno radi već godinama.

(Stil/Zadovoljna)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs