"NOGE SU MU BILE OTEČENE, STOMAK TVRD, AL SE ŠALIO": Otac Glogovca je ispričao kako su izgledali njegovi poslednji sati

Otac Nebojše Glogovca je opisao kako su izgledali njegovi poslednji sati

Lepi & Zdravi
Autor:
"NOGE SU MU BILE OTEČENE, STOMAK TVRD, AL SE ŠALIO": Otac Glogovca je ispričao kako su izgledali njegovi poslednji sati
Nebojša Glogovac, Foto: preentscreen/Youtube

Velikan srpskog glumišta, Nebojša Glogovac, preminuo je u 49. godini života nakon kratke i teške bolesti, a bol zbog preranog gubitka ne napušta njegovu porodicu ni godinama kasnije.

Njegov otac, Milovan Glogovac, otkrio je da je bolest napredovala toliko brzo da ga je odnijela za samo mesec dana.

Otac Nebojše Glogovca
foto: preentscreen/Youtube

"Nebojša je otišao za mesec dana. Za Novu godinu osetio je da nešto kašlje i nešto je tvrdo napipao na stomaku. I ja sam bio prisutan. Pozvao je lekara kod koga je ranije išao, kojeg je poznavao, Hercegovac je bio pa su se družili, i pitao ga je, a on je bio negde izvan Beograda i rekao mu: ‘Ja u sredu dolazim u Beograd, dođi kod mene, pa da vidim o čemu se radi.’"

Nebojša Glogovac
foto: Kurir/Zorana Jevtić

Poslali su ga na skener, gde se pokazalo da ima nešto sumnjivo, i odmah je otišao u Nemačku s prijateljem Tomom, kod lekarke. Ona je rekla da je to izlečivo, ali da nema potrebe da ostaje u Nemačkoj, da se tu troši, nego da se vrati u Beograd, jer tu terapiju koju će koristiti u Beogradu, takvu terapiju bi primio svuda u svetu, druge nema. To je svuda isto. Primio je prvu terapiju i malo se oporavio. Posle te prve terapije na Kliničkom institutu, trebalo je da primi i drugu terapiju", prisećao se njegov otac, prenosi Blic.

Nebojša Glogovac
foto: Kurir / Nebojša Mandić

Glogovac je otkrio i kako su izgledali poslednji sati života njegovog sina Nebojše.

"Noge su mu bile dosta natečene, stomak mu je bio natečen, to je bila metastaza na jetri, tako da je jetra bila ogromna. I primio je drugu terapiju tog dana, to je bio četvrtak, i oporavio se negde oko sedam sati uveče. Šalio se sa suprugom, ona je živela kod njega, ja sam bio tu popodne i otišao sam kući, ali ona je ostala i šalili su se nešto na neki račun. Negde oko dva sata mu je pozlilo, došla je lekarka koja je u Pančevu bila dežurna, pokušala je reanimaciju, međutim, nije uspela. To je bio petak i u subotu, devetog, je sahranjen", ispričao je Glogovac u emisiji ‘Oko magazin‘ na RTS-u.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs