OVE PARFEME MORATE IMATI BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Lista 10 najlepših mirisa koje i svi muškarci OBOŽAVAJU da osete na ženi

Miris žene ostaje nezaboravan, zato je veoma bitan koji birate za vašu koži, a neki klasici su vanvremenski.

Lepi & Zdravi
02:04h Autor:
OVE PARFEME MORATE IMATI BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Lista 10 najlepših mirisa koje i svi muškarci OBOŽAVAJU da osete na ženi
Najbolji parfemi koje morate imati, Foto: Shutterstock

Odabir pravog parfema je za svaki ženu veoma bitan, jer doprinosi njenoj neodoljivosti. Mada, nekad se čini da je odluku teško doneti, jer je ponuda vrlo bogata, ali određeni klasici nikada neće izaći iz mode - vanvremenski su! I muškarci obožavaju kada ih osete na pripadnici lepšeg pola.

Mošusni, puderasti, cvetni ili citrusni – kombinacije mirisnih nota u ovim divnim bočicama zasigurno će vas oduševiti, pa svakako razmislite da neke od njih uvrstite u svoju kolekciju.

Chanel Coco Mademoiselle

Uvod parfema će probuditi vaša čula blistavom kombinacijom slatkih narandžinih cvetova, bergamota i sočne mandarine. Najduže će uz vas ostati baza parfema Chanel Coco Mademoiselle, u kojoj su skrivene ljupke note belog mošusa, orijentalne vanile i vetivera.

Giorgio Armani Sì Passione

U mirisu Si Passione prepoznat ćete karakterističan Si mirisni trag – nektar crnog ribiza u kombinaciji sa notom kruške. Strastven, savremen, opojan i ultra ženstven miris kao stvoren za jake žene.

Yves Saint Laurent Libre

Miris koji se temelji na muževnoj lavandi i ženstvenim, senzualnim, gorućim notama cveta narandže . Jedinstven spoj stvara neusporedivo vibrirajuću notu. Ovaj jedinstveni spoj nota nalazi se u arhitektonski dizajniranoj bočici kojom dominira logotip brenda Yves Saint Laurent.

Lancôme Idôle

Novoj generaciji žena namenjen je Idôle, čist cvetni miris s chypre elementima. Najtanja bočica na svijetu inspirirana je iPhone-om i pravi je modni dodatak. Odvažan i ženstven miris koji ostaje na koži tokom celog dana.

Chloé Nomade

Ženstven cvetni miris prefinjenog potpisa. Šarolika mešavina frezije i drvenasto-mahovinaste note. Inspiriran lepotom sveta i susretima, miris za autentične i samouverene žene.

Calvin Klein Women

Parfemska voda za žene Calvin Klein Women je dizajnirana u čast ženi i ženstvenosti u svim oblicima. Svakoj ženi daje snagu i odvažnost u ispunjavanju svojih snova te joj pruža sigurnost da bude svoja.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc

Zavodljiv i senzualan miris koji je nastao u središtu mošusnog srca. Novi mirisni ritual Narcisa Rodrigueza donosi intiman trenutak ugode kao i elegantan mirisni trag koji ističe samouverenost svake žene.

Burberry Her

Ovaj miris odražava energičan i kozmopolitski duh velegrada. Parfem se otvara mirisom vrta punog voća, a bazu greje toplina drvenaste note. Zaštitno lice ovog parfema, koji poseduje nežnu i neodoljivo modernu mirisnu notu, je svetski poznati top model Cara Delevingne.

Carolina Herrera Good Girl

U kultnoj flašici u obliku štikle na zlatnoj stiletto štikli skriva se kombinacija tradicionalnih i inovativnih sastojaka koji kao da preslikavaju dobre strane svake žene.

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerful

Cvet. Snaga. Eksplozija cveća i boja - to je čarobna formula Amo Flowerful, novog mirisnog poglavlja u franšizi Amo Ferragamo. Još mladenačkiji, bujniji, svežiji miris, čist izraz radosti življenja, zarazan optimizam i blistava energija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs