SVAKI DAN PIJE SVOJ URIN ZBOG NEVEROVATNOG RAZLOGA: Njegova rutina traje godinama i tvrdi da ima ZADIVLJUJUĆI EFEKAT

Heri Matadin godinama pije sopstveni urin i naglašava da mu je to pomoglo da se reši psihičkih problema, ali i da se podmladi!

Lepi & Zdravi
12:28h Autor:
SVAKI DAN PIJE SVOJ URIN ZBOG NEVEROVATNOG RAZLOGA: Njegova rutina traje godinama i tvrdi da ima ZADIVLJUJUĆI EFEKAT
Zašto dečko iz Engleske pije svakoga dana urin?, Foto: Printscreen Instagarm / holistichealthwithharry

Heri Matadin (34) iz Engleske šokirao je svet priznanjem da već nekoliko godina pije svoj urin! Naime, ovu rutinu praktikuje od 2016. godine, kada je bio očajan zbog psihičkih problema, koje nije znao kako da reši. Mučila ga je depresija, kao i društvena anksioznost, a kako tvrdi, urinoterapija ima izvanredan uticaj na njegov izgled i mentalno zdravlje.

- Od trenutka kada sam popio urin, probudio mi je um i oduzeo depresiju. Osećao sam novi nivo smirenosti i odlučnosti. Pomislio sam, vau, ovo mogu dobiti besplatno i uvek te mogu zadržati u sebi ovo srećno stanje - kaže Heri.

Ovaj neobični mladić objašnjava da dnevno popije oko 200 ml urina, a obično meša svežu sa starom.

– Sveža mokraća nikada nije loša kao što možete misliti, ona poseduje neutralan miris i nije lošeg ukusa osim ukoliko niste baš toksični. Međutim, odležali urin je uvek dosta smrdljiviji i ukus mu je dosta zreliji, prefinjen i stečen.

Naglašava da mu se sada dopada ukus njegove mokraće.

- Jednostavno, potrebno je navići se na to. Zapravo, meni se sviđa miris i ukus moje odležale mokraće sada, zbog neuro povezanosti sa prednostima i uživanju koje mi pruža nakon što uđe u moj sistem.

Osim što mu je, kako tvrdi, ova nova bizarna rutina promenila život iz korena, kaže i da mu je skinula bar 10 godina sa lica.

– Urin me je dosta podmladio. Ispijanje dobro sazrelog urina je potpuno revitalizovalo moje lice i vratilo ga u mladalačke godine i kada ga utrljavam u lice, razlika je automatska i očigledna. Moja koža je mladolika, mekana i sija. Sazreo urin je najbolja hrana za kožu koju sam pronašao do danas. Kada utrljavate šišu u kožu, ona je omekšava, održava mladom i elastičnom. Nikada ne koristim bilo kakve durge preparate sem urina.

Ne predstavlja mu problem ni da u javnom toaletu nanese "malo kreme na lice".

- On je tajna večne mladosti. Ponekada, kada sam u WC-u i kada niko ne gleda, ja uhvatim malo vode sa donje pipe i umijem se kako bih se osvežio, utrljavajući urin u svoje lice. Urinska terapija mi je promenila život.

Međutim, lekari širom sveta imaju potpnuno drugačije viđenje od Herijevog, a dr Džef Foster izričito naglašava da se uopšte ne slaže sa "hvaljenim režimom za podmlađivanje".

– Urin je otpadni proizvod koji se sastoji od oko 90% vode. Ostatak su, amonijak, so i nešto bakterija između ostalih otpadnih proizvoda. Ne postoji ništa što može posedovati zdravstvene benefite bilo od ispijanja ili utrljavanja vašeg, ili bilo čijeg urina, u telo. Oralno, stvari postaju daleko gore, jer urin ubrzava proces dehidracije i potencijalno uvodi bakterije u naš organizam. Otpadni proizvodi nisu otpad bez razloga - zaključuje stručnjak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs