PUŠAČI, OČISTITE VAŠA PLUĆA: Na prirodan način se rešite kašlja, sekreta i svih propratnih zdravstvenih problema!

Strastveni pušači retko kada će se odlučiti da se otarase ove loše navike, iako bi zbog zdravlja trebalo to da učine. Ima pušača koji su se lako odrekli cigareta kao da je nikad nisu ni probali, a ima i onih koji ne žele ni da probaju.

Lepi & Zdravi
Autor:
PUŠAČI, OČISTITE VAŠA PLUĆA: Na prirodan način se rešite kašlja, sekreta i svih propratnih zdravstvenih problema!
Foto: Shutterstock

U koju god grupu da spadate, o celokupnom zdravlju svakako morate da razmišljate, pogotovo o zdravlju vaših pluća, u tom slučaju Flemoxal je odličan izbor za vas.

Flemoxal je 100 % prirodan, biljni preparat prvenstveno namenjen čišćenju naslaga iz pluća i respiratornih organa.

Flemoxal
foto: Promo

Pored toga što čisti pluća i respiratorne organe, Flemoxal je čaj koji reguliše smanjenje kašlja i utiče na obnjavljanje služokože organa. Idealan je za pušače, efikasno rešava pušački kašalj, pojačani sekret i sve probleme sa kojima se pušači susreću!

Plućnjak, majčina dušica, podbel, vranilovka, jagorčevina, zova i rtanjski čaj čine kombinaciju koja se koristi za jačanje organizma i podršku zdravlju. Ove biljke su poznate po svojim lekovitim i čudotvornim svojstvima, a njihova kombinacija pomaže u održavanju zdrave ravnoteže u organizmu i poboljšava funkciju različitih organa. Ovaj proizvod je idealan za one koji žele podržati svoje zdravlje prirodnim putem i uživati u blagodetima biljaka. NAČIN UPOTREBE: Jednu kafenu kašičicu preliti šoljom ključale vode. Ostaviti da odstoji 10 minuta. Pije se 2-3 puta dnevno po jedna šolja rashlađenog čaja. Preporučeno vreme konzumiranja je minimalno 3 meseca.

Flemoxal možete poručiti OVDE po ceni od 3.600 rsd. Iskoristitie i akciju - ako poručite dva cena iznosi 4.200, za poručena tri je 5.200 rsd, a za poručena četiri proizvoda cena je 6.200 rsd.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs