"KAO SLAVSKI KOLAČ DA IMA NA GLAVI" Niko nije mogao da skine pogled sa neobične frizure Milice Jokanović iz "Potere"

Malo je reći da je čudna frizura Milice Jokanović iz kviza "Potera" mnoge iznenadila, a neke čak i zaprepastila.

Lepi & Zdravi
Autor:
"KAO SLAVSKI KOLAČ DA IMA NA GLAVI" Niko nije mogao da skine pogled sa neobične frizure Milice Jokanović iz "Potere"
Cela Srbija se čudi frizuri Milice Jokanović iz Potere, Foto: Printscreen/youtube/svrz

Milicu Jokanović znamo i kao "princezu od znanja" iz kviza Potera, a pored toga nosi i titulu najlepšeg tragača koju svakog ponedeljka imamo prilike da gledamo u večernjim satima.

Njeno znanje i britak jezik oduvek su predstavljali prepreku takmičarima da osvoje novac, a Milica iz sezone u sezonu oduševljava gledaoce i svojim izgledom.

Tako je u ovonedeljnoj epizodi kviza Milica iznenadila svojim pomalo ekscentričnim izdanjem. MilIca je poznata po neobičnim frizurama, ali reklo bi se da je ova najčudnija do sada.

Milica je sve iznenadila svojom frizurom
Milica je sve iznenadila svojom frizurom foto: Printscreen/youtube

Naime, ona je kosu podigla u neobičnu punđu ukrašenu pletenicama, a na njenu pojavu nisu ostali imunu ni korisnici društvenih mreža. Mišljenja su bila podeljena, a dok su jedni bili oduševljeni njenom upadljuvim frizurom, drugi su je okarakterisali kao totalni promašaj.

"Kraljica", "Savršeno joj stoji", "Svaka čast za ovo treba hrabrost", "Originalna u svakom smislu", "Šta je ovo na glavi?", "Milice imaš li ogledalo?", "Blagi užas", "Kao slavski kolač da ima na glavi" samo su neki od komentara na račun Milicinog izgleda.

Podsetimo, Milica je rođena 25. jula 1983. godine, i da je po obrazovanju diplomirana pravnica.

Mediji su 2020. godine pisali i o tome kako je Milica nenadano ostala bez posla jer ju je državna institucija u kojoj je radila proglasila tehnološkim viškom, te da je jedno vreme živela od pomoći sa Biroa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs