ŽIZEL BUNDŠEN

DOKTOR ME JE SAMO PITAO - ŽELIŠ LI DA ŽIVIŠ? Poznata manekenka prvi put ispričala sve o paklu kroz koji je prošla!(FOTO)

Nekadašnji supermodel, Žizel Bundšen, otkrila je kroz kakve je probleme prolazila na vrhuncu slave!

Lepi & Zdravi
Autor:
DOKTOR ME JE SAMO PITAO - ŽELIŠ LI DA ŽIVIŠ? Poznata manekenka prvi put ispričala sve o paklu kroz koji je prošla!(FOTO)
Žizel Bundšen, Foto: Profimedia

Brazilska lepotica Žizel Bundšen, bila je "tiha patnja" muškaraca širom sveta. U jednom trenutku bila je najplaćenija manekenka na svetu i činilo se da ima zaista sve – slavu, lepotu, novac.

Ali, njen život nije bio tako glamurozan kako se činilo na prvi pogled... Sada 41-godišnja lepotica ispričala je za britansko izdanje "Voga" da se borila sa užasnom anksioznošću.

"Osećam se bolje u četrdesetim nego što sam se osećala u dvadesetim, i ne samo fizički, jer su nam rekli da se život završava u četrdesetim, a ja sam tek na početku", započela je lepotica priču, ističući da je "spolja delovalo kao da ima sve, a imala je samo 22 godine".

"U sebi, osećala sam kao da sam dotakla dno, dan sam započinjala frapućinom sa šlagom i tri cigarete, a svake večeri sam pila po bocu vina. Zamislite šta je to radilo mom umu".

Žizel kaže da se godinu i po dana suočavala sa stravičnim napadima panike i anksioznošću, a onda je shvatila da nešto mora da preduzme. Tada je otišla kod naturopate, promenila životni stil, prestala da puši, pije alkohol, kofein, ali i da konzumira mlečne proizvode.

"Mislim da sam tada imala najgore migrene u svom životu", kaže bivši supermodel, dodajući da se požalila doktoru naturopatije da joj je teško da se privikne na novi režim, ali ju je jedno pitanje otreznilo u trenutku.

"Sećam se da me je samo pitao ’pa, dobro, želiš li da živiš?’. Bilo je tako jednostavno".

Tri meseca nakon što je promenila svoje životne navike, Bundšenova kaže da su napadi panike nestali, a zatim je počela da se budi u pet sati ujutru kako bi meditirala. Sada zagovara zdravu ishranu, ali i brigu o telu, umu i duhu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs