INES GAVRILOVIĆ

BILA JE KRALJICA LAPSUSA, ZBOG NJE JE NASTALA OVA KLETVA: Evo gde je danas Ines Gavrilović! (FOTO)

Sećate li se voditeljke Ines Gavrilović sa Pinka?

Lepi & Zdravi
Autor:
BILA JE KRALJICA LAPSUSA, ZBOG NJE JE NASTALA OVA KLETVA: Evo gde je danas Ines Gavrilović! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/ SamoZaVaseOci

Nekadašnja voditeljka Ines Gavrilović (47) se devedesetih godina pojavljivala na Pinku vodeći "Nedeljno popodne" , "Dobrodošli", kao i dve sezone "Zvezda Granda".

Publici je ostala upamćena po brojnim lapsusima i brzom govoru, a "zaradila" je i nadimak "kraljica lapsusa". Mnogi su je šaljivo nazivali mitskim bićem i majkom folk tok-šoua. Koliko je brzo pričala govori i podatak o kletvi koja je glasila "Dabogda dolazio do reči kao gosti kod Ines Gavrilović".

Umela je da napravi i incidente poput onog kada je Minimaksu čestitala prelazak sa "Pinka" na "Palmu", ali nikada nije dobila otkaz na televiziji.

A onda je iznenada odlučila da se povuče iz javnog života, a ostala je upamćena jedna njena izjava o tome.

- Ni dok sam radila i kada je trebalo da steknem publiku, nisam to volela, a sad mi prisustvo u medijima najmanje treba. U drugoj sam priči, totalno. Borila sam se da slava ode što pre. Ako baš rešim da se vratim tom poslu, onda ću davati izjave, slikaću se, sama, u kuhinji, s cipelama... Pokušavam da sačuvam sebe za posao koji nije javan".

Posvetila se porodičnom životu daleko od svetlosti reflektora i uživa u odgajanju ćerkice Klare.

Kako danas izgleda Ines, javnost jedino može videti na njenom instagram profilu na kojem postavlja fotografije uglavnom svoje i ćerkine, kao i slike sa putovanja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs